BMW lansează primele scaune cu odorizant

BMW a conceput un sistem capabil să lupte atmosfera încărcată din habitaclul mașinilor, propunând în premieră scaune cu sistem de odorizare.

După masaj, ventilare, răcire și încălzire, BMW duce la un nou nivel funcțiile pe care le oferă fotoliile din limuzinele sale. Lansate sub sloganul „Mirosul succesului”, noile scaune sunt prevăzute cu sistem PRTZ (Particle Retainer for the Tooshy Zone), care este capabil să readucă primăvara chiar și acolo unde nu răsare Soarele.
BMW oferă deja pachetul Ambient Air, care ionizează şi parfumează aerul din habitaclu cu o selecție de 8 arome distinse. Însă acesta s-a dovedit firav în prezența clienților cu aere puternice.

Johan vom Nassenfart, specialistul BMW în materie de odorizare, explică necesitatea imperativă pentru găsirea unei măsuri eficiente: “Am dorit să rezolvăm problema chiar de la sursă, fiindcă ne-au fost semnalate numeroase incidente cu efect olfactiv, care au pătat mai mult decât mândria clienților emitenți.” Astfel, scaunele cu odorizant au fost create drept o soluție inclusiv pentru fenomenul “ochiului maro” care se arată în lenjeria intimă ca o viziune divină, mai ales în cazul modelelor BMW M care se dovedesc deseori o sursă de adrenalină mult prea puternică pentru clienți.

Sistemul PRTZ costă 666 de euro, iar BMW garantează clienților că îi va salva de duhurile rele din mașină. Iar șoferul poate duce în continuare o viață normală, fără a fi nevoie să renunțe la dieta cu shaworma, ayran și bere, deoarece BMW a realizat compuși chimici capabili să eradicheze inamicul invizibil care poate bântui habitaclul. Totodată, șoferul poate alege un spectru de flacoane cu arome exotice, fresh sau cu un ton distins de musk al căror parfum este emanat de scaune prin sistemul său de ventilare. BMW a luat în calcul și scenariul când mai mulți pasageri contribuie la atmosfera încărcată din habitaclu. Drept urmare, când sistemul PRTZ se simte suprasolicitat comandă și coborârea cu 1 cm a geamului șoferului pentru a asigura cantitatea de oxigen necesară pentru menținerea lucidității acestuia. De asemenea, este pornită automat și dezaburirea geamurilor. Este și o chestiune de siguranță, iar aceste măsuri evită inclusiv pasarea jenantă a vinei între pasageri. „Până la urmă, am pornit la drum ca o familie. De ce să ajungem la destinație dușmani?”– adaugă Johan vom Nassenfart.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account