Stefan Banica Jr. si-a lansat cel mai recent album la Automobile Bavaria

Stefan Banica Jr. si-a lansat aseara la sediul Automobile Bavaria Baneasa cel mai recent album al sau, Super-Love. Alaturi de familie, prieteni si de cei cu care a colaborat de-a lungul carierei sale de pana acum, Stefan Banica Jr. a vorbit despre muzica sa, despre campania Super-Love, despre concertele pe care le-a desfasurat pana acum-peste 1000 la numar, a discutat cu fanii si a impartit autografe.

A fost desemnat si primul castigator al campaniei Super-Love, care a primit ca premiu o excursie pentru doua persoane la Munchen, unde va avea ocazia sa viziteze si Centrul BMW Welt. Partea a doua a campaniei Super-Love se desfasoara pana in luna decembrie, timp in care cei care cumpara albumul se pot inscrie pe site-ul artistului utilizand seria si numarul unic de pe disc. Premiul cel mare este un BMW X1. Sponsorul celor doua campanii este Automobile Bavaria Group.

A fost prezent la eveniment si domnul Michael Schmidt, Presedintele Automobile Bavaria Group, care a si primit de la artist primul disc de vinyl al acestuia, cu autograf. La evenimentul de aseara au mai fost prezenti Wilmark, Nicu Alifantis, Oana Sarbu, Virgil Iantu, sotia sa, Andreea Marin-Banica, precum si 50 fani ai lui Stefan Banica Jr, care au cumparat primii cel de-al 13-lea album al artistului.

Va invitam sa urmariti galeria foto de la lansare. Multumim Marinei Dobrinoiu de la Automobile Bavaria pentru invitatia la acest eveniment.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account