Racing MIMI participă la etapa Campionatului de Super Rally din București, în 1 octombrie

După un sezon încărcat de competiţii, Racing MIMI vine pentru prima dată în acest an într-o cursă la Bucureşti – în penultima etapă a Campionatului de Super Rally.

Etapa se va desfăşura mâine, 1 octombrie, pe Şoseaua Pavel D. Kiseleff, între Arcul de Triumf şi Piaţa Presei. Parcul de service este organizat în apropierea Arcului de Triumf.

Program provizoriu:
09:30 – 14:00 Manşe de antrenament.
14:00 – 15:30 Două manşe de concurs.

Partenerii care susţin proiectul Racing MIMI la Bucureşti:
Renovatio e-charge, UniCredit Leasing, Michelin, IziBox.
MIMI a primit componente origianale BMW/MINI.

De-a lungul anului echipa Engange Engingeering a lucrat constant la îmbunătăţirea maşinii de curse, care acum poartă numele Racing MIMI EVO. Printre îmbunătăţiri: un sistem îmbunătăţit de răcire, un diferţial autoblocant dezvoltat împreună cu compania Drexler, interior complet reproiectat, măsuri extinse de reducerea a masei, inclusiv uşi din fibră de sticlă şi plexiglass, un sistem de frânare nou, cu componente MINI John Cooper Works.

Sezonul Racing MINI se încheie în octombrie, cu aproape 20 de participări în 3 campionate naţionale, dar şi o serie de proicte speciale cu o oprire, în premieră, în afara ţării, la evenimentul naţional MINI John Cooper Works în Polonia. În acest an, Racing MIMI a fost erou într-o prezentare laser specială la Brand Minds alături de Horia Tecău, a beneficiat de o prezentare la TEDx Băneasa. Proiectul rămâne cea mai rapidă galerie de artă din lume, cu acoperişul pictat împreună cu Galeria Galateca.

Vă aşteptăm alături de noi sâmbătă cu noi surprize.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account