BMW i8 Spyder ar putea debuta la CES 2016

BMW i8 Spyder

BMW i8 Spyder este așteptat în ianuarie 2016 la CES, într-o versiune apropiată de cea de serie, după ce CEO-ul BMW a confirmat producerea sa.

Deja știm cu certitudine că expansiunea gamei produse de divizia BMW i va continua prin introducerea unui model diferit de i3 și i8, care cel mai probabil se va numi i5. Anul lansării nu este știut, dar se pare că până atunci BMW i nu se va rezuma la inerția în piață a modelelor i3 și i8.
Chiar Harald Krueger, CEO-ul BMW, a declarat pentru publicația germană Handelsblatt că o versiune de serie a conceptului BMW i8 Spyder va fi lansată în curând. Au trecut trei ani de când varianta cabrio a lui i8 a fost dezvăluită în formă de concept la salonul auto din Beijing. Iar modelele prioritare pentru asigurarea succesului pe piață au fost i3 și i8. Între timp s-a reglat ritmul de producție al diviziei BMW i iar un nou imbold este binevenit.
Harald Krueger s-a rezumat la a spune că nu vom avea mult de așteptat până la prezentarea lui BMW i8 Spyder. Însă publicația Autocar din Marea Britanie spun că un nou prototip i8 Spyder, mult mai apropiat de stadiul producției în serie, va fi expus de BMW cu ocazia CES (Consumer Electronics Show) 2016. Evenimentul care are loc în Las Vegas în luna ianuarie se bucură de o expunere foarte mare, iar constructorul german și-a făcut în ultimii ani obișnuința de a participa și capta atenția în cadrul expoziției dedicată electronicelor și derivărilor de orice fel din acest domeniu. De altfel, se poate spune că în prezent majoritatea constructorilor mari tratează CES ca pe o platformă de promovare la fel de importantă ca și un salon auto internațional.
Dacă mașina prezentat la CES va fi tot un concept, înseamnă că modelul de serie va ajunge pe șosele cel mai probabil în 2017. Având în vedere că BMW se pregătește să introducă și o nouă generație de baterii care asigură o autonomie extinsă, atunci i8 Spyder ar putea beneficia de acestea încă de la debut.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account