Gerovital
Gerovital
Gerovital

Noul Rolls-Royce Ghost cu ampatament extins: Luxul de a sta picior peste picior

Primele exemplare ale noului Rolls-Royce Ghost cu ampatament lungit vor fi livrate clienților în ultimele trei luni ale lui 2020.  

El este cu 170 mm mai lung decât modelul Ghost cu ampatament standard, astfel că va găzdui pasagerii într-un habitaclu și mai spațios. Costructorul britanic spune că nici un alt sedan cu 4 locuri nu are spațiu la nivelul genunchilor mai generos decât Ghost cu ampatament lungit – cu excepția maiestuosului Rolls-Royce Phantom.

Pentru a păstra liniile cursive și elegante ale lui Ghost, lungimea suplimentară a fost disimulată prin extindere portierelor din spate și a panourilor din jurul acesteia.

Plusul de confort pentru pasagerii din spate este asigurat și de faptul că pot alege în premieră scaunele Serenity care se înclină. Astfel, se stă ca într-un fotoliu dintr-un avion personal.

Desigur, ascuns în consola dintre cele două fotolii se află un mini spațiu de refrigerare pentru șampanie sau alte băuturi. Dar nu vă gândiți că este un frigider convențional. Rolls-Royce s-a consultat cu un maestru somelier pentru a ține cont de faptul că temperatura optimă pentru a păstra o șampanie care nu e vintage este de circa 6 grade Celsius. Iar pentru o șampanie vintage este de 11 grade Celsius. Drept urmare, frigiderul din Rolls-Royce Ghost îți oferă două trepte de reglare a temperaturii, pentru 6 și 11 grade Celsius.

Și sistemul de climatizare a habitaclului este deosebit. Ghost beneficiază de Micro Environment Purification System (MEPS). Senzorii acestui sistem detectează impuritățile și nivelul de calitate a aerului din habitaclu. Dacă depistează particule dăunătoare, comută sistemul de climatizare pe modul de recirculare a aerului. Această funcție filtrează apoi tot aerul din habitaclu prin filtrul cu nano fibre de lână. Acest filtru este capabil să înlăture în mai puțin de 2 minute aproape toate particulele ultra fine din aerul care se află în Rolls-Royce.

Senzația că ești într-o oază de confort este amplificată și de izolarea fonică exemplară. Noul Rolls-Royce Ghost are peste 100 de kilograme de material izolant fonic, distribuit în șasiu, caroserie și anvelope.

Iar la toate acestea se adaugă ținuta de drum tipică Rolls-Royce, care îți dă senzația că plutești deasupra șoselei. Poate părea o exprimare prea poetică. Însă noul Ghost este primul automobil de serie ale cărei suspensii de la puntea față au la rândul lor suspensii. Asta reduce vibrațiile și înclinările caroseriei.

Rolls-Royce Ghost este echipat și cu sistemul Flagbearer, care folosește o cameră video pentru a monitoriza șoseaua și a pregăti sistemul de suspensii pentru denivelările pe care le va întâmpina în carosabil. Iar răspunsul cutiei de viteze este asistat prin satelit, folosind datele GPS a selecta din timp treapta potrivită în funcție de virajele care urmează pe traseu.

De asemenea, Ghost are acum sistem de tracțiune integrală, precum și sistem de direcție integrală, care virează și roțile punții spate și face grațioase și rapide manevrele la volanul modelului de 5.716 mm lungime.

Nu în cele din urmă, manierele și reflexele armonioase ale lui Rolls-Royce Ghost sunt completate de puterea livrată lin de propulsorul V12 de 6,75 litri. Acesta produce 571 CP și un cuplu de 850 Nm, care este disponibil în totalitate încă de la doar 1.600 rpm!

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele și informațiile despre noul Rolls-Royce Ghost.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account