BMW inregistreaza noi nume: ActiveE si Countryman

Recent a fost adus in atentia noastra, faptul ca BMW a inregistrat noi marci comerciale pentru modelele lor viitoare. Anul trecut, am vorbit despre o gama larga de nume care au fost inregistrate de catre BMW, unul dintre acestea este BMW 755, nume ce va fi folosit pentru viitoarea versiune Seria 7 hibrid.

Alte nume au inclus sDrive, care au aparut in noul Z4 si, de asemenea, in divizia X1. Desigur, unele dintre aceste nume ar putea sa nu ajunga pe o masina de productie, dar noi presupunem ca BMW doreste sa-si pastreze optiunile deschise.

Astazi, am aflat ca doua nume noi au fost inregistrate: ActiveE si Countryman. Desi nu sunt evidentiate alte informatii pana in acest moment, se poate doar specula pe acest lucru. Numele ActiveE pare a fi legat intr-un mod de conventia denumita ActiveHybrid, regasita si pe modelul hibrid X6. E ar putea venii de la electric si ar putea fi relevant pentru viitoarele modele BMW electrice. Anul trecut, marca comerciala eDrive a fost inregistrata, de asemenea.

bmw-mini-logo3

Countryman, cel mai probabil, este rezervat pentru o versiune crossover MINI, dar nu putem inca confirma, daca este legat de apropiatele MINI Crossman, care vor fi dezvaluita la IAA Motor Show in Frankfurt.

Imediat cum vom afla mai multe, veti fi primii care ve-ti stii!

[Sursa: GCZ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account