Galerie foto de la dezvaluirea celei de-a 17-a BMW Art Car

m3-gt2-art-car-10

Saptamana trecuta a avut loc la Centrul Pompidou din Paris dezvaluirea celei de-a 17-a masini BMW Art Car, de catre BMW si Jeff Koons. Legendara masina create de Jeff Koons va concura acolo unde a concurat prima masina din colectia BMW Art Cars – si anume pe circuitul de 24 ore de la Le Mans, in Franta, in data de 12 si 13 iunie. BMW va alinia la start doua masini BMW M3 GT2 adaptate special pentru a fi in conformitate cu reglementarile GT2, si una din aceste masini este cea de-a 17-a BMW Art Car.

Prin faptul ca a calatorit de mai multe ori în Germania dupa declaratia facuta la 2 februarie, cand s-a anuntat ca Jeff Koons va crea al 17-lea BMW Art Car, artistul a lucrat cu inginerii si designerii de la BMW pentru a putea explora în detaliu materialele si optiunile de aplicare care se vor dovedi cruciale în optimizarea atat a esteticii, cat si a aerodinamicii automobilului.

Prin faptul ca a lucrat cu versiuni tridimensionale generate pe computer ale modelului BMW M3 GT2, Koons a putut simula aplicarea designului pe suprafata masinii si a putut sa-l evalueze din toate unghiurile.

Dezvaluirea masinii a avut loc miercuri, 2 iunie, in prezenta a 300 distinsi invitati si celebritati.

Prin amabilitatea lui Mani Gutau – solistul grupului alternativ acustic Urma, care dupa cum va spuneam in cadrul interviului acordat in exclusivitate publicatiei noastre, a participat la evenimentul de prezentare – va putem oferi fotografii de la fata locului.

[Credit foto: Mani Gutau | Artist/Producator | Urma/Catapulta Records]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account