(VIDEO) BMW M4 Widebody inspirat din conceptul CSL Hommage R

Acest BMW M4 Widebody inspirat din conceptul CSL Hommage R este doar o randare CGI, dar tare ne-ar plăcea să vedem unul în tablă și șasiu.

Chiar dacă industria de tuning care se ocupă de marca BMW este în scădere, câțiva temerari ai graficii computerizate au decis să ne fluture pe la nas cu imaginația lor și să ne facă să ne punem întrebări despre diferențele dintre realitate și realitatea virtuală.

Vrei să spui că acest BMW cu widebody nu există în realitate?

Și noi ne-am holbat atent la aceste imagini și aproape că nu ne-a venit să dăm crezare că ceea ce vedem este doar o randare bine executată. Dar este atât de bine studiată încât îți vine să deschizi pachețelul de acasă și să întinzi niște roșii cu brânză pe eleronul ăla superb. Bodykit-ul pare să fie inspirat din conceptul CSL Hommage R, mai ales dacă ne uităm la posteriorul de braziliancă și la acel eleron inspirat din motorsport.

Cine se ocupă cu așa ceva și de ce nu lucrează pentru BMW?

Sculptura tridimensională aparține unui anume Huy Anh Tran din Vietnam, băiat talentat după cum se vede, dar și muncitor – lucrează de un an la acest concept. Nu are foarte mulți urmăritori pe canalele sale de Instagram și Facebook, așa că n-ar strica să-i dăm un click pe butonul ăla de „follow”.  Mai jos avem clipul cu toate detaliile BMW-ului M4 Widebody, așa că vă rugăm să dați un play și să ne spuneți dacă și voi ați fost „păcăliți” de inteligența artificială.

Sursa – NewCarDesign

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account