BMW M5 F90 – Scurgeri de informații

Unii clienți BMW sunt mai norocoși decât alții. Nu spunem că sunt tratați preferențial de marcă, dar e clar că un posesor de BMW M5 va fi altfel abordat decât unul de 520d.

Și nu pentru că unul e mai important decât altul, ci pentru că unul dintre ei e mai interesat de chestiile tehnice decât altul. Cu siguranță nu vei invita un posesor de 520d la un test pe circuit, dar un posesor de M5 va fi mai mult decât încântat de experiență, iar dacă-l ajuți să-și înțeleagă mai bine mașina înainte de a o cumpăra, chiar ai făcut un bine omenirii.

Un astfel de fan M a fost invitat în Coreea de Sud  pentru a trage cu ochiul la viitorului BMW M5. Evenimentul s-a desfășurat cu porțile închise, iar telefoanele au fost interzise, dar băietul ăsta, aparent din Dubai, a decis să împartă secretul și cu neinițiații de noi. Se pare că BMW M5 F90 va avea peste 600 CP, un sprint de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde, o transmisie automată cu opt trepte  și un sistem de tracțiune integrală cu mai multe setări, printre care și una care decuplează fața de tot. La capitolul design, BMW M5 F90 se va afișa cu niște prize de aer asemănătoare cu cele din M4, o capotă din fibră de carbon, jante de 20 inch cu cinci spițe, difuzor spate, evacuare cu patru țevi, butoane M1, M2 situate pe volan, oglinzi retrovizoare cu design M, un eleron discret, dar și o culoare nouă – Marina Bay Blue. Cam atât pentru astăzi. Revenim cu mai multe informații atunci când se mai sparge o țeavă.

Sursa – Bimmerpost

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account