BMW intentioneaza sa deschida o fabrica in Brazilia, pentru a sustine cresterea din regiune

La inceputul acestui an am relatat despre faptul ca BMW se gandeste sa construiasca o uzina noua. Cresterea de 50% a cotei de piata in Brazilia, piata in continua expansiune, i-a determinat pe cei de la BMW sa se gandeasca la viitoarea lor strategie de expansiune. Pe aceasta tema, cei de la Automotive News relateaza ca BMW sunt acum pe punctul sa decida locatia viitoarei fabrici.

Noua uzina va sustine cresterea de vanzari la nivel global, in urma vanzarilor record din 2011. In acest an BMW a vandut aproape 1.6 milioane masini si potrivit presedintelui BMW Norbert Reithofer, constructorul bavarez intentioneaza sa vanda 2 milioane de unitati pe an in 2020.

„Suntem bine pregatiti in eventualitatea unei crize decat la momentul recesiunii din 2009, datorita costurilor scazute cu productia si a unei rezerve financiare mai bune”, a declarat Reithofer saptamana trecuta. El a intarit faptul ca in 2011 profiturile vor creste semnificativ, si ca profitul operational va fi de cel putin 10% din valoarea vanzarilor.

Odata cu lansarea noului BMW Seria 3 sedan la inceputul anului 2012, compania se asteapta la cresteri ale vanzarilor pe pietele americane, chineze si europene.

BMW va mentine la minim durata vacantei de Craciun, pentru a putea satisface cererile, inchizand astfel majoritatea fabricilor doar pe perioada dintre Craciun si Anul Nou. Frank-Peter Arndt, Directorul de productie BMW, a declarat in octombrie ca BMW poate reduce productia cu 20 pana la 30% daca este necesar.

[Sursa: Automotive News ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account