BMW lucrează la o fază lungă mai lungă

BMW lucrează la o nouă tehnologie care va propulsa constructorul german în topul companiilor de servicii mobile.

După ce au patentat farurile cu îngeri și farurile cu laser, se pare că BMW vrea să ducă lucrurile mai departe și să inventeze o poziție nouă pentru faruri.

„În urma unor focus group-uri făcute împreună cu clienții noștri, am ajuns la concluzia că mulți posesori de BMW își doresc o fază lungă mai lungă. În prezent, farurile cu laser sunt de patru ori mai luminoase decât cele cu LED și pot lumina până la 600 metri, dublu față de distanța farurilor cu LED, ceea ce asigură o vizibilitate mai bună și mai multă siguranță în trafic. Ne dorim ca faza lungă și mai lungă să lumineze la cel puțin un kilometru distanță”, a declarat inginerul  BMW responsabil cu becurile, Bulb Schnabel.

Faza lungă și mai lungă va fi disponibilă ca opțiune în pachetul Orbitor și va putea fi montată doar în combinație cu flash-urile autonome, o funcție care dă flash-uri imediat ce detectează în față o mașină care merge prea încet pe banda posesorului de BMW, care merge mult mai repede deoarece are BMW.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account