BMW M GmbH lanseaza BMW M Performance Automobiles

BMW M GmbH a anuntat pentru aceasta primavara debutul unui nou proiect M: o noua gama de produse pentru soferii aflati in cautarea experientei sportive la rulare, si care sunt in acelasi timp familiarizati cu confortul modelelor BMW. Gama BMW M Performance Automobiles ofera motorizari exclusiviste, agilitate sporita, precizie extraordinara pe sosea si design emotional.

Gama BMW M Performance Automobiles va debuta public in cadrul Salonului auto de la Geneva 2012, care se va desfasura pentru public in perioada 8-18 martie.

Prin aceasta gama, „genele” M sunt transpuse si in modelele BMW de serie, iar puterea, tehnologia sasiului si aerodinamica specifice M sunt accesibile si la condusul zilnic.


Gama BMW M Performance Automobiles reprezinta o categorie complet noua de modele, cu motorizari atat pe benzina cat si diesel, si care vor primi si sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive.

Dupa anul 2011 care a reprezentat unul din cei mai de succes ani din istoria BMW M GmbH, si care a marcat lansarea noului BMW Seria 1M Coupe si a noului BMW M5, urmeaza 2012, in care se lanseaza gama BMW M Performance Automobiles, dar si noul BMW M6.

Modelele care fac parte din aceasta categorie de produse continua traditia lui BMW M535i, care a fost prezentat in 1980. Ne asteptam ca printre primele modele din aceasta gama sa fie BMW M550d si BMW X6 M50d.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account