BMW X1 va avea o versiune cu șapte locuri

BMW X1

Noul BMW X1 a trecut deja prin mâine noastre și l-am testat în cadrul lansării internaționale. Partea bună e că, deși a trecut la tracțiune față, BMW X1 se conduce destul de bine, chiar foarte bine, dacă ținem cont că e un crossover. Și, din moment ce vânzările modelelor BMW Seria 2 Active Tourer și Gran Tourer merg din ce în ce mai bine, bavarezii au hotărât că și BMW X1 trebuie să primească o versiune cu șapte locuri.

Despre BMW Seria 2 Gran Tourer, care este cel mai apropiat model de o versiune cu șapte locuri a noului BMW X1, am avut, surprinzător și pentru noi, numai cuvinte de laudă. Și, ținând cont de cât de mult ne-a plăcut noul BMW X1, suntem convinși că și versiune cu șapte locuri se va dovedi la fel de bună, dar cu ceva caracter practic în plus. Surprinsă îmbrăcat în haine de camuflaj, versiunea cu șapte locuri a noului BMW X1 are o linie a plafonului mai înaltă, are câțiva centimetri în plus, dar pare că are și blocuri optice față puțin modificate. Cel mai probabil, versiune cu șapte locuri a noului BMW X1 își va face apariția la începutul anului viitor și va fi cu aproimativ 1.300 de euro mai scumpă decât versiunea cu cinci locuri. Prin urmare, versiunea de bază pentru BMW X1 cu șapte locuri, X1 sDrive20i, ar putea să aibă un preț de pornire în jurul a 39.400 de euro. Aaa, încă ceva, aceleași zvonuri ne spun că versiune cu șapte locuri a noului BMW X1 ar putea primi numele de X1 Grand… nu pare un nume foarte inspirat, dar rămâne de văzut.

BMW X1

Gama de motorizări va fi cel mai probabil preluată de la noul BMW X1, astfel că vom avea partea numai de motorizări de 2,0 litri, atât diesel, cât și benzină, cu puteri cuprinse între 150 și 231 de cai-putere. Totuși, modelul suprins de fotografi pare să fie unul hibrid, așa că o versiune plug-in hybrid nu este exclusă, mai ales că am văzut deja că BMW Seria 2 Active Tourer a primit deja o versiune plug-in hybrid sub forma lui 225xe eDrive și că BMW X1 plug-in hybrid a fost deja anunțat pentru 2016.

BMW X1

Sursă: WorldCarFans

Pentru lista completă de prețuri a noului BMW X1 accesează site-ul BMW România.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account