VIDEO: BMW M5 CS dezvăluit complet într-un clip neoficial pe Instagram

Abia ce scriam ieri despre informațiile obținute de BMWBlog.com, conform cărora modelul BMW M5 CS va fi într-adevăr lansat anul acesta cu o putere crescută față de BMW M5 Competition. Iar azi a apărut pe contul de Instagram bmwfansschweiz.bfs un clip video care ne prezintă necamuflat un exemplar BMW M5 CS.

Acest clip reprezintă o confirmare destul de clară a faptului că modelul M5 CS este pregătit de BMW M GmbH. Inscripția M5 CS este vizibilă pe fantele de aer ale aripilor frontale. Caroseria este vopsită într-o nuanță de verde mat specială, iar grila frontală pare să aibă finisaj mat cu nuanță auriu/bronz. O combinație cromatică similară a fost folosită de BMW și pentru a distinge exemplarele M8 Gran Coupe First Edition.

Conform BMWBlog.com, puterea motorului V8 de 4,4 litri ar putea fi urcată până la 650 de cai, în cazul modelului BMW M5 CS. O gestionare electronică recalibrată și un sistem de răcire mai performant sunt menționate de BMWBlog.com referitor la modificările motorului. De asemenea, setările diferențialului spate vor permite ca M5 CS să fie și mai dinamic și mai jucăuș pe viraje.

Sistemul de frânare cu discuri din carbon și ceramică se pare că va fi opțional. Iar pentru o mai bună apăsare aerodinamică la puntea spate, este de aștaptat ca pe buza portbagajului să fie instalat un eleron mai proeminent. Dar acest lucru rămâne să fie confirmat, deoarece nu se vede marginea portbagajului în clipul video publicat pe contul de Instagram bmwfansschweiz.bfs.

Sursa informațiilor: BMWBlog.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account