BMW M2 la Salonul Auto din Detroit

BMW Blog e prezent la Salonul Auto din Detroit şi ne oferă imagini îndeaproape cu noul BMW M2.

Mai e doar o lună până când maşina asta va ajunge pe mâinile jurnaliştilor şi atunci ne vom delecta cu păreri de toate felurile, clipuri video care mai de care mai spectaculoase şi poze cel puţin la fel de bune ca cele de presă. Nu mai avem mult de aşteptat, dar până atunci haideţi să ne uităm la el prin ochii colegilor noştri de la BMWBlog.com.

2016-BMW-M2-NAIAS-21

Cu 370 CP, 500 Nm şi 1.570 de kilograme, ne aşteptăm ca BMW M2 să fie unul dintre cele mai plăcute de condus BMW-uri din ultima perioadă. Mulţi spun că BMW Seria 2 este una dintre cele mai bune platforme moderne pe care a creat-o BMW, iar faptul că are un logo M care nu este doar pentru decor ne oferă toată încrederea că BMW M2 îşi va îndeplini toate obiectivele.

2016-BMW-M2-Photos-Detroit-Auto-Show-2

BMW M2 este una dintre atracţiile principale ale salonului, iar acest exemplar de culoare Long Beach Blue înconjurat de un decor roşu îţi fură privirea mai ceva ca un decolteu Victoria’s Secret. Oamenii ăştia care se ocupă cu setup-ul pe la saloanele auto ştiu cum să aşeze luminile şi să creeze o atmosferă care să scoată cât mai mult în evidenţă M2-ul. Oriunde te uiţi găseşti detalii ascunse, umbre care pictează forme, evazări, muchii ascuţite şi rotunjimi îmblânzite. BMW M2 este una dintre cele mai spectaculoase maşini care a ieşit din garajul inginerilor M. Vine cu ambiţia de a se poziţiona în locul legendarului BMW M3 E30, iar dimensiunile, aspectul şi arsenalul de arme pe care-l ascunde sub caroserie sunt argumentele prin care vrea să-şi face cuib în inimile fanilor împătimiţi. Mai jos aveţi un clip video cu maşina, un POV al celor de la BMWBlog.com de la NAIAS 2016, dar şi un tabel cu preţurile şi opţiunile pentru America. Luaţi-vă nişte serveţele şi daţi play.

Sursa BMWBlog

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account