BMW M2 – Noul copil minune este spaima boxelor.

BMW M2

Dragi fani BMW M,

Vă întrerupem programul obișnuit de astăzi pentru a vă atrage atenția asupra noului BMW M2.

Dacă vă era teamă că mașina asta nu se va ridica la nivelul pretențiilor voastre, puteți sta liniștiți pentru că M-ul ăsta mititel e mai sălbatic decât ne așteptam. Poartă însemnele luptei dintre designeri și mecanici la vedere – are mai multe tăieturi și umflături decât o bătaie dintr-o rockotecă din Craiova și niște eschive de pisică care-l fac de neatins în luptele pe circuit.

BMW M2

370 CP și 500 Nm sunt cifrele cu care se laudă noul copil minune al celor de la BMW M GmbH, suficienți pentru a-l transforma în spaima boxelor. BMW au comunicat un timp pe circuit de 7 minute și 58 de secunde, făcându-l cu șapte secunde mai rapid decât un BMW M3 E92 și cu 14 secunde mai rapid decât un BMW Seria 1 M.

BMW M2

Puteți să intrați liniștiți în dispute cu oricine despre mașina asta, veți fi susținuți de performanțele ei fără prea mari emoții. Nu numai că este mai rapid decât modelul pe care-l înlocuiește și decât un BMW V8 de peste 400 CP, dar este mai rapid și decât un Chevrolet Corvette C6, o mașină cu o cilindree de două ori mai mare, un Cadillac CTS-V, Mercedes C63 AMG, Lamborghini Gallardo Spyder sau Audi R8 4.2 FSI. Este ca un pumn în ochi fără provocare, un neveu’ din răutate.

BMW M2

Mașina asta este foarte rapidă în mâinile potrivite, un instrument de precizie tăios și periculos, dar oferă și plăceri simple șoferilor care nu-s experți în schimb de mase și heal&toe și caută o mașină distactivă, bi-polară, extrovertită. Arată de parcă-l strânge costumul și îi pocnesc nasturii de la prea mulți mușchi, sună de parcă se bat doi lei în portbagajul lui și fuge ca un iepure care are un „bad trip” de la prea multe energizante.

Vă invităm să vedeți asta cu ochii voștri în clipul de mai jos.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account