BMW M3 E30 Touring – Trei în unul nu-i niciunul

Un BMW M3 E30 Touring nu a fost niciodată în planurile de fabrică, dar dacă se găsesc mijloacele și voința, totul poate fi reinventat.

Nu-i vreun mare tuner neamț sau japonez care a făcut asta, ci niște băieți de garaj care au pus mâna pe trei BMW-uri care erau pe moarte și, la fel ca doctorul Frankenstein, au luat bucăți din fiecare și au dat naștere unui monstru, neînțeles și temut de toată lumea.

BMW M3 E30 Touring (3)

Nebunia și munca lor peste program și peste limitele impuse de trenduri a dat naștere unui BMW M3 E30 unicat, mașină care s-a vândut pe eBay cu 45.000 de dolari. Așa-i când lipsa resurselor nu te descurajează, ci-ți dă un suflu proaspăt care te face să fii mai ingenios în limita bugetului. Până la urmă banii nu te fac mai creativ sau mai descurcăreț, de multe ori te fac mai comod, mai puturos și mai zgârcit în idei nonconformiste.

BMW M3 E30 Touring (1)

Motorul este un șase în linie de trei litri și 286 CP împrumutat de la un M3 E36, caroseria este un mix între un M3 E30 EVO II și un E30 Touring, jantele sunt de la BBS, suspensiile sunt ale unui M3 E30, iar interiorul este făcut de AC Snitzer. Cârcotașii vor spune că un M3 E30 Touring este o struțocămilă fără vreun rost în lumea reală, dar noi suntem de părere că merită orice încercare din asta nebunescă, dacă rezultatul este unul decent și trei mașini sunt salvate de la fier vechi.

Sursa – bmwcartuning.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account