BMW M3 Java Green Individual – Demență.

BMW M3 Individual

A trecut puțin timp de când nu am mai văzut un BMW M3 personalizat de divizia BMW Individual Manufaktur. Ultimul pe care vi l-am arătat era un M3 Ferrari Red. Astăzi, mergem în direcția opusă a paletei de culori și vedem un spectaculos BMW M3 Java Green. Combinația dintre această nuanță frumoasă de verde și restul detaliilor de culoare negră este un deliciu pentru retină: liniile de design sunt puse și mai mult în evidență, iar formele agresive ale caroseriei sunt accentuate de particulele metalice ale vopselei. Atenția la detalii atinge cote maxime în cazul dotărilor. Fiecare centimetru al acestui BMW M3 a fost luat în calcul. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Etrierele sunt vopsite în aceeași nuanță Java Green precum caroseria, la fel și buza instalată pe bara frontală.

La interior modificările sunt „next level”, cu inserții din fibră de carbon și detalii Java Green. La fel ca și în cazul designului exterior, contrastul dintre verde puternic și negru este spectaculos. Scaunele sport respectă tematica cromatică și sunt îmbrăcate în întregime în piele Black Merino, iar cusăturile sunt… Java Green, desigur. Fără nicio îndoială meșterii diviziei BMW Individual Manufaktur sunt artiști în adevăratul sens al cuvântului. Nu poți rămâne indiferent în fața unei astfel de capodopere pe 4 roți și cu 431 CP sub capotă.

Versiunile BMW M3 și M4 vin în binecunoscutele culori exterioare: Yas Marina Blue Metallic și Austin Yellow Metallic, precum și Alpine White, Mineral Grey Metallic, Sakhir Orange, Black Sapphire Metallic, Silverstone Metallic și Mineral White Metallic. Începând de luna aceasta, vor fi disponibile și culorile mate: Frozen White, Frozen Black, Frozen Red și Frozen Silver. În ceea ce privește culorile speciale, cum este Java Green, divizia BMW Individual Manufaktur îți poate materializa orice viziune cromatică ai avea. Nu-i așa că e frumos când are cine să îți îndeplinească visele?

Sursă foto: Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account