Top Gear continuă – Vezi cine sunt noii prezentatori

new Top Gear host

Chris Harris, Tom Ford și Suzi Perry sunt noii prezentatori Top Gear…

După ce BBC s-a despărțit oficial de Jeremy Clarkson, iar ceilalți doi colegi, James May și Richard Hammond au refuzat să continue seria fără Clarkson, emisiunea cu care a crescut o generație întreagă de pasionați auto era în pericol de dizolvare. Totuși, într-o piață media care nu merge foarte bine, renunțarea la cea mai profitabilă emisiune a postului și dezamăgirea a milioane de fani se pare că nu este o opțiune pentru canalul britanic.

Deși controversatul Jeremy Clarkson a contribuit foarte mult la succesul emisiunii, BBC crede că postul său și al colegilor săi poate fi înlocuit cu ușurință de alți jurnaliști auto aflați acum pe val. Astăzi, producătorul Top Gear Andy Willman a anunțat pe contul său de Twitter și de Facebook că emisiunea Top Gear va continua și că înlocuitorii celor trei au fost găsiți deja.

Primul dintre ei este Chris Harris, un jurnalist auto britanic care a trecut și pe la revistele EVO și Autocar, iar acum este protagonistul emisiunii online Chris Harris on Cars de pe canalul de Youtube – Drive. Chris Harris are deja 180.000 de abonați pe canalul său de Youtube și este un jurnalist auto foarte apreciat mai pe toate continentele. Drifturile sale pe drumurile publice cu mașini de milioane de euro fac senzație de fiecare dată, iar faptul că are și glumele la el îl fac omul potrivit pentru a-l înlocui pe bătrânul Clarkson.

Cel de-al doilea prezentator va fi Tom Ford care a prezentat la un moment dat și pentru emisiunea rivală Fifth Gear. Tom Ford a scris pentru revistele auto britanice CAR și Top Gear și în timp ce a fost anunțat că va face parte din noul Top Gear, acesta se afla în mijlocul filmărilor pentru o emisiune auto pe nume Mud,Sweat&Gears, alături de Johnny Smith, un alt prezentator Fifth Gear. Se pare că Tom va avea rolul de măscărici al emisiunii, un James May mai tânăr și mai neliștit dacă vreți.

 

Cel de-al treilea prezentator este însă și cea mai mare surpriză. Suzi Perry este o cunoscută gazdă TV din Marea Britanie,  a fost responsabilă cu știrile din Moto GP pentru BBC timp de 15 ani și este cea care acoperă Formula 1 pentru BBC în prezent. Totodată este și  gazda emisiunii de succes The Gadget Show de pe Channel 5. Suzi este o prezență feminină care vrea să atingă un public mai larg, mai diversificat și care va oferi o perspectivă nouă, de femeie la volan, subiect pe seama căruia producătorii Top Gear vor face cu siguranță multe glume.

„Suntem foarte mulțumiți de noile gazde”, a spus producătorul Top Gear Andy Willman. „S-au înțeles foarte bine încă de la primele filmări, există o chimie naturală între cei trei și sunt sigur că publicul va aprecia noul format. Trebuie să uităm de incidentul cu Jeremy și să mergem mai departe. În prezent filmăm continuarea sezonului 22  și totul merge foarte bine atât pentru noi cât și pentru noii protagoniști. Vă garantăm că nu veți fi dezamăgiți”, a completat Andy Willman.

Sursa – teapafraierilor.co.uk

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account