BMW M3 San Marino Blue – Skyhigh

BMW M3 San Marino Blue

BMW M3 Java Green și Ferrari Red am văzut deja. Ce mai lipsește? Dacă ne uităm atent pe o paletă de culori, ne dăm seama că nu sunt foarte populare nuanțele de albastru, în afară de Estoril Blue, pe care îl vedem din ce în ce mai des și în România. Era momentul să o găsim. Un BMW M3 în nuanța BMW Individual San Marino Blue a fost reperat în Varșovia, Polonia. Ne place diversitatea și creativitatea posesorilor de BMW și tocmai de aceea apreciem „fiarele” de 431 CP care ies din mâinile meșterilor diviziei BMW Individual Manufaktur.

Versiunile BMW M3 și M4 vin în binecunoscutele culori exterioare: Yas Marina Blue Metallic și Austin Yellow Metallic, precum și Alpine White, Mineral Grey Metallic, Sakhir Orange, Black Sapphire Metallic, Silverstone Metallic și Mineral White Metallic. Începând de luna trecută, sunt disponibile și culorile mate: Frozen White, Frozen Black, Frozen Red și Frozen Silver. În ceea ce privește culorile speciale, cum este San Marino Blue, Java Green sau Ferrari Red, nuanțele Individual îți pot materializa toate viziunile cromatice. Orice probleme ați avea, divizia BMW Individual Manufaktur vine cu soluții și răspunsuri croite pe măsura așteptărilor voastre.

În caz că aveți un buget limitat, sau pur și simplu vă doriți o altă versiune a Seriei 3 sau Seriei 4, dar ați vrea totuși să aibe valențe sportive, puteți opta întotdeauna pentru accesoriile BMW M Performance.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account