BMW M4 2014 – o noua randare

Versiunea Coupe a viitorului BMW M3 se va numi BMW M4. BMW M4 Coupe F82 are la baza viitorul BMW Seria 4 Coupe si se va diferentia de familia de modele Seria 3 printr-o parte frontala mai eleganta si farurile usor redesenate. Dupa cum putem vedea si in randarea de mai jos, linia plafonului ofera masinii un aspect mai elegant, care il va diferentia si mai mult de sedanul cu patru usi.

Se spune ca partea frontala va prelua elemente de design de la modelul recent lansat M6, care beneficiaza de elemente aerodinamice „air curtains” in genul celor de pe 1M. Prizele de aer sunt mai mari si sunt dotate cu aripioare inclinate care confera masinii un aspect mai concentrat pe sosea si o prezenta mai dominanta. BMW M4 Coupe va primi si o capota cu power dome, pentru motive estetice dar si aerodinamice.

Dupa cum am mai spus, noile modele M3 si M4 vor renunta la motorul V8 in favoarea unuia cu sase cilindri in linie, cu turbocompresor. care va dezvolta pana la 450 CP. Motorul va fi cuplat la o transmisie cu 7 rapoarte si dublu ambreiaj, dar ne asteptam sa existe si o optiune de transmisie manuala pentru clientii americani.

Dr. Nitschke, Presedintele BMW M, a declarat ca obiectivul diviziei sportive in ce priveste M3/M4 este reducerea greutatii. Prin urmare ne asteptam ca M4 F82 sa fie mai usor decat predecesorul sau, si astfel si mai rapid.

Noul BMW M3 va debuta anul viitor la Salonul auto de la Frankfurt 2013, urmand a fi pus in vanzare la inceputul anului 2014.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account