BMW M4 Tag Motorsports Fire Orange – Ceva fresh

Dacă vrei o mașină care să-ți aprindă pantalonii pe circuit și să-ți atragă mai multă audiență pe stradă decât o păruială în direct la televizor, un BMW M4 portocaliul ar putea face asta destul de ușor. 

Când ai o mașină portocalie este imposibil să nu-ți creezi o stare de bine de fiecare dată când te urci în ea. Ai vrut-o portocalie pentru că-i o culoare caldă, veselă, care sare-n ochi ca perversa de pe Târgul Ocna.

tag_fire_m4_bbs-6

Tag Motorsports sunt resposabili și pentru un BMW M5 galben, deci sunt obișnuiți cu atenția. Tuning nu înseamnă însă doar o culoarea stridentă, iar BMW M3 GTS îți poate dovedi foarte simplu asta. Odată ce ai o mașină care țipă din toți plămânii că e gata de curse, trebuie să-ți pui banii acolo unde-ți sunt vorbele.

tag_fire_m4_bbs-3

Pe lângă jantele BBS F1 de 20 de inci, acest BMW M4 a mai primit și un spoiler de carbon RKP, un spliter din același material tot de la RKP, grile și fante de aer negre de la BMW M Performance, dar și ceva sub capotă care să-l mai iuțească un pic – filtru de aer de la BMC, un soft de la ESS și o evacuare de la AWE Tuning.

tag_m4_orange-4

Nu știm exact puterea care a rezultat din asta, dar având în vedere că upgrade-uri similare pe alte proiecte Tag Motorsports aducea puteri între 50 și 150 CP, tindem să credem că și acest M4 se apropie de zona de 500 CP. Ca să-l oprească Tag Motorsports au montat un sistem de frâne vopsite în același „Fire Orange”, iar ca să-l țină mai lipit de pâmânt au apelat la niște suspensii KW V3. La interior nu cred că te-ar deranja niște inserții din fibră carbon și unele de aceeași culoare cu exteriorul. E alegerea ta.

Sursa – Tag Motorsports

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account