BMW M4 Tuning – Black & Yellow

BMW M4 ACM

BMW M4 este un subiect care nu cred că se va epuiza vreodată. Noutățile vor continua să apară, iar tunerii nu vor înceta să ne surprindă prea curând. Interesant este cum fiecare încearcă să facă modificări mai speciale, care nu s-au mai făcut până acum pe un BMW M4. Sau oricare alt model. Nu știu în ce măsura funcționează, cert este că ies exemplare cu adevărat interesante din mâinile acestor mecanici, chiar dacă seamana unele cu celelalte. Este firesc, până la urmă tuningul are la baza același model M4.
Am descoperit în vastitatea internetului o altă galerie foto cu un BMW M4 tunat, de data aceasta de cei de la ACM. Modificările, atât cele interioare cât și cele exterioare sunt în limita bunului simț, mașina fiind per total mai iute și mai furioasă. Aspectul caroseriei a fost îmbunătățit cu accesorii M Performance, fețele oglinzilor au fost îmbrăcate în fibră de carbon, etrierele vopsite în aceeași nuanță de Austin Yellow precum caroseria, iar farurile personalizate de ONEighty NYC. Pentru a completa cu succes modificările exterioare, lui M4 i s-au adăugat jante din aliaj de 19 inch de la BBS și un sistem de evacuare Eisenmann. La interior nu sunt multe schimbări – întâlnim inserții din fibră de carbon pe bord și pe consola centrală. Atenția la detalii este evidentă în acest proiect de tuning.

Dacă există perfecțiunea, cu siguranță ea este întruchipată într-un BMW M4. Nu știu dacă este vorba de acest M4, sau oricare altul. Probabil fiecare are părticica lui de „perfect”.

Sursă foto: Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account