Noul BMW M3 F80 are o misiune imposibilă

După ce am văzut BMW i8 în ultimul film Misiune Imposibilă, acum e vremea noului BMW M3 să fie parte distrugătoare în noua serie, denumită Rogue Nation.

Tom Cruise joacă din nou rolul spionului anti-sistem aflat în mijlocul unor conspirații guvernamentale, iar BMW se ocupă iarăși de plasamentul de produs, de această dată mașina fiind un BMW M3 F80, iar motocicletele niște S 1000 RR. Practica nu este una nouă, trebuie doar să privim seria Transporter, care a început cu un BMW Seria 7 și a continuat cu Audi A8. Din fericire pentru fanii BMW, Misiune Imposibilă este un film mult mai serios, cu note mult mai bune pentru actorie, scenariu, efecte speciale și cascadorii și nu o să vedem mașini care urcă vertical pe blocuri, ci mai multe M3-uri și S1000 RR implicate în niște urmăriri foarte spectaculoase, cu cascadori la volan, nu cu designeri CGI la tastatură.

BMW M3 F80 (4)

Mașina din film este un BMW M3 F80 de culoare Silverstone Metallic și după cum puteți vedea din poze și din capturile video din timpul filmărilor, mașinile sunt pe bune, la fel și daunele. Sfânta frână de mână pare să-i convină lui Tom Cruise care o trage ca un adevărat spion ori de câte ori trebuie să salveze omenirea și după cum putem observa din clipuri, BMW M3 se pricepe de minune și la coborât scări marocane. Așadar, să nu ne mai certe pe noi, jurnaliștii auto, că le distrugem mașinile. Noi nu am coborât niciodată treptele cu un BMW M3 F80 în Maroc.

BMW M3 F80 (5)

Tom Cruise, Alec Baldwin, Paula Patton și Simon Pegg sunt principalii colegi de platou ai noului BMW M3 F80, iar filmările au avut loc în Maroc. Misiune Imposibilă – Rogue Nation se va lansa pe marile ecrane This Summer…

Sursa – Wolrdcarfans

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account