BMW M6 Gran Coupe și 3D Design – Când japonezii pipăie nemțoaice

Ce caută o mașină elegantă ca un BMW M6 Gran Coupe într-un loc ca ăsta?

Imaginați-vă o nemțoaică zdravănă ca un BMW M6 Gran Coupe închisă undeva într-un service high tech din Japonia. Apoi niște japonezi mici și răi, cu niște priviri superconcentrate care o analizează din toate unghiurile și vorbesc într-o limbă pe care sărmana nemțoică speriată nu o înțelege. Ce caut eu într-un service care nu este nemțesc? se întreabă nemțoaica de 560 CP…Cine sunt mecanicii aștia cu sculele alea mici care nu sunt fabricate din oțel german? Unde este Fritz al meu?

BMW M6 Gran Coupe 3D Design (13)

Japonezii de la 3D Design sunt însă niște perverși cu sânge rece care vor s-o răvășească din toate părțile.

Mai întâi unul dintre ei s-a apropiat din lateral și a început să-i monteze niște praguri din fibră de carbon, apoi altul a venit din față și i-a umflat buza de jos cu un spliter din carbon, după care s-a dus în spate și i-a montat un difuzor de aer tot din fibră de carbon. Sărmana nemțoică se simțea violată din toate părțile și chiar atunci când credea că toți au terminat, a mai venit unul din față, care i-a deschis capota și i-a montat un Booster Chip Level 3 crescându-i puterea cu 60 CP.

BMW M6 Gran Coupe 3D Design (6)

Acum deja începea să-i placă, mai ales că japonezul ăla mic din spate i-a introdus și o evacuare deșteaptă care sună mai bine și îi crește cuplul motor la turații joase. Când alt japonez mic reușea să-i mai scurteze puțin din garda la sol cu ajutorul unor suspensii sport și s-o încalțe cu niște jante de 20 inci fabricate din cel mai fin oțel japonez, BMW M6 Gran Coupe se simțea deja flatată și începea să se întrebe dacă nu cumva japonezii ăștia mici fac treabă mai bună decât Fritz al ei. În final, ultimul japonez mititel, cel mai sfios dintre ei, îi deschise ușa și îi făcu cadou din partea casei un set de pedale sport din aluminiu, niște ceasuri de sub-bord foarte elegante și o felicită pentru submiterea de care a dat dovadă. BMW M6 Gran Coupe arăta complet și radia de extaz. „Să ieșim la o plimbare”, zise ea și le făcu loc tutoror înăuntrul ei…

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account