BMW M6 Prior Design cu jante Vossen – Pilula albastră

Unii spun că pilula albastră este necesară oricărui bărbat care a „pățit marea dezamăgire”. Noi suntem de părere că albastrul e o stare contemplativă care te scoală din optimism și te trezește la realitate.

Noi știm că blues-ul s-a născut dintr-o stare albastră. Trebuie doar să fii puțin supărat pe viață și starea de albastru te cuprinde imediat. Când ești supărat pe viață te apucă și cheful de compus muzică, de scris poezii, de pictat capodopere și tot felul de chestii din astea culturale. Boală grea, vă spun.

BMW M6 Prior Design (2)

Cei de la Prior Design s-au apucat să compună acest BMW M6 albastru pornind de la o zi furtunoasă. Body kit-ul lor pentru BMW M6 este construit dintr-un mix de fibră de sticlă cu Duraflex, un aliaj care cică-i mai ușor de vopsit și mult mai flexibil. E compus din elementele care stabilesc un body kit complet – bară față, bară spate, praguri, evazări pentru aripile din față și cele din spate, eleron și capotă. Kit-ul este complet din toate punctele, dar degeaba ai umblat la caroserie dacă nu faci treaba până la capăt. Toată lumea știe că un tuning începe cu jantele.

BMW M6 Prior Design (1)

Aici întră în joc Vossen, mari artiști ai jantelor forjate. Jantele propuse de ei se numesc VPS-360,  de culoare gri. Seamănă cu niște BBS-uri din gama FI-R sau CI-R, dar sunt ceva mai scobite și au brațele mult mai lungi. Nu vin rău pe un BMW M6, cu atât mai puțin pe un BMW M6 echipat cu un pachet aerodinamic de la Prior Design.  Dacă vreți să le vedeți cum arată în mers, dați un click pe videoclipul de mai jos. S-ar putea să trezească ceva în voi.

Sursa – Prior Design/Vossen

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account