Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW Megacity ar putea primi optional un motor cu combustie interna

Frederick Eichiner, oficial BMW din departamentul financiar, a declarat site-ului german Focus.de ca vehiculul BMW Mega City va primi optional o extensie a gamei, care poate fi comandata odata cu vehiculul electric. Aceasta se refera la un mic motor cu combustie, care poate incarca bateria in timpul rularii.

Stirea este oarecum surprinzatoare, dat fiind ca vehiculul Mega City a fost asociat pana acum cu mobilitatea electrica pura. Asa cum am observat vara trecuta in timpul unei prezentari BMW despre mobilitate, caroseria din fibra de carbon ofera in partea frontala spatiu suficient pentru un motor mic cu ardere interna.

Clientii vor avea astfel de ales intre spatiu de depozitare suplimentar sau un motor cu ardere interna. Mai mult, clientii pot decide intre emisiile scazute de CO2 si un spatiu mai mare pentru bagaje.

Utilizand acest motor, autonomia de rulare a masinii s-ar putea imbunatati semnificativ. Vehiculul Megacity utilizeaza o bateria de litiu-ion cu capacitate 35 kWh si autonomie de cca 160 km pana la urmatoarea reincarcare. Motorul cu ardere interna ar spori cu cel putin 50% autonomia, si ar transforma astfel vehiculul Megacity intr-o masina mai functionala, care ar putea fi utilizata si inafara oraselor.

In circa doua saptamani ne asteptam ca BMW sa dezvaluie mai multe informatii despre vehiculul Megacity, inclusiv numele oficial al acestuia. Vom afla probabil si mai multe detalii despre stadiul actual al vehiculelor din cadrul programului Project i. O versiune concept a vehiculului Megacity va debuta in aceasta toamna la Salonul auto de la Frankfurt.

[Sursa: Focus.de via BimmerToday ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account