BMW ParkingAssistant pentru iPhone, iPad si iPod Touch

BMW a lansat o noua aplicatie pentru dispozitivele cu sistem de operare Apple. Noul ParkingAssistant de la BMW este disponibil pentru iPhone, iPad si iPod touch si e pe cale sa devina o solutie utila pentru cei care utilizeaza parcarile platite.

BMW Parking Assistant trimite in avans un avertisment pentru a va reaminti cand expira tichetul sau permisul de parcare. Pentru a lansa aplicatia, tot ce trebuie sa faceti este sa porniti timpul de parcare cand plecati de langa masina.

Aplicatia se poate transforma si intr-un dispozitiv ce va permite sa localizati masina.

Iata descrierea aplicatiei, asa cum este detaliata ea in iTunes:

Noul ParkingAssistant de la BMW a pus in sfarsit capat problemei enervante legate de tichetele de parcare expirate. Acum puteti participa linistiti la intalniri importante sau sa va plimbati in voie, fara sa fiti nevoiti sa va uitati incontinuu la ceas sau sa va dati seama cat mai e valabil tichetul de parcare. BMW ParkingAssistant trimite o notificare in avans pentru a va aduce aminte inainte ca tichetul sau permisul de parcare sa expire.

Atunci cand va parcati masina, tot ce aveti de facut este sa porniti timpul de parcare. Doua moduri diferite de vizualizare va permit sa vedeti tit timpul perioada de timp de parcare ramasa. Este luat automat in calcul si timpul de revenire la masina pe jos de la locatia curenta. Traseul este si el afisat pe iPhone si face regasirea masinii o joaca de copii. Timpul pierdut in cautarea masinii sau a nivelului intr-o parcare multi-etajata e acum de domeniul trecutului.

Functii principale:
– Reminder durata parcare
– Ia in considerate timpul necesar ajungerii pe jos pana la masina
– Este afisat si drumul pana la locul de parcare

Acesta este linkul iTunes

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account