BMW X7 preia farurile și grila conceptului 3.0 CSL Hommage în noua serie de ilustrări digitale

Anticiparea pentru BMW X7 este la cote înalte, iar cele mai noi speculații despre designul său anunță o estetică cu personalitate distinctă de X5.

Site-ul AutoGuide.com a prezentat o serie nouă de ilustrații digitale, semnate Tobias Buttner, care intuiesc designul modelului BMW X7. Elementele care se evidențiază sunt farurile cu tehnologie laser și grila frontală proeminentă preluate de la conceptul 3.0 CSL Hommage, stopurile cu OLED și bandoul cromat în forma literei L care traversează caroseria deasupra pragurilor laterale, la fel ca și în cazul limuzinei BMW Seria 7.
Cel mai mare SAV din gama mărcii bavareze va fi lansat în 2018 și va avea un design distinct. De altfel, Ian Robertson, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru vânzări şi marketing BMW, a declarat anul acesta la salonul auto de la New York că din punct de vedere estetic modelul X7 nu va fi un X5 lungit. Însă, conform zvonurilor vehiculate, X7 și viitoarea generație X5 vor împărți elemente din platforma tehnică. Ambele modele sunt în prezent testate pe șosele sub forma unor prototipuri aflate în diferite stadii de dezvoltare.rendering-BMW-X7-rear
X7 va concura în segmentul SUV-urilor de lux, unde rivalii principali vor fi modele precum Mercedes-Benz GLS, Cadillac Escalade și Range Rover. Se pare că BMW are în plan să ofere două versiuni X7. Pe lângă cea standard cu 7 locuri, Ian Robertson a menționat că va exista și o variantă care va pune un și mai mare accent pe lux. Conform revistei americane Car and Driver, aceasta ar urma să aibă o configurație cu patru locuri.

De asemenea, se așteaptă ca BMW X7 să fie oferit în versiuni cu tracțiune pe puntea spate sau cu tracțiune integrală, iar motorizările și transmisiile vor fi cel mai probabil împrumutate de la noile generații ale berlinelor Seria 7 și Seria 5. Foarte plauzibilă este și o alternativă hibridă, ținând cont de strategia BMW de a dezvolta gama de modele iPerformance. Iar cum SUV-urile de lux cu motorizări de top se bucură de succes în Statele Unite ale Americii, este probabil să fie propusă inclusiv motorizarea V12 a modelului M760Li xDrive. În orice caz, preferințele pieței americane vor cântări greu în configurarea lui X7. Totodată, BMW a confirmat că va construi modelul X7 în uzina sa din Spartanburg, SUA.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account