Vitrina cu bijuterii: Primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est s-a deschis în Polonia

Primul showroom BMW M şi M Motorsport din Europa Centrală şi de Est şi-a deschis porţile la Mikołów, la 27 ianuarie. Noul showroom, care este dedicat exclusiv BMW M, a fost amenajat în incinta complexului deja existent al dealerului. Noua facilitate oferă şi service şi întreţinere, precum şi invitaţii exclusive la evenimente pe circuit. Gamă largă de modele BMW de competiţie prezentate în showroom.

Clienţilor BMW M Sikora li se oferă acces la serviciile şi sfaturile profesionale ale personalului de vânzări autorizat. În plus faţă de gama completă de modele omologate standard pentru şosele, pasionaţii de motorsport pot alege, de asemenea, dintr-o varietate de automobile cunoscute de pe circuitele din întreaga lume, inclusiv BMW M2 CS Racing, M4 GT3, M4 GT4, M6 GT3, M8 GTE şi M4 DTM. Aceste maşini îndeplinesc cerinţele de omologare FIA pentru curse (fără aprobare pentru traficul rutier public), astfel încât proprietarii să poată concura în diferite competiţii auto din întreaga lume.

În plus faţă de accesul la gama completă de modele BMW M în configuraţii unice, noul showroom oferă şansa de a experimenta direct calităţile acestor automobile unice în timpul testelor. Dealerul oferă oportunităţi de drive test pe drumuri obişnuite şi circuite, precum şi călătorii în diverse regiuni pitoreşti din Polonia. În plus, fanii BMW M sunt invitaţi să participe la evenimente regulate de motorsport organizate pe circuite prestigioase. În timpul acestor întâlniri, conducătorii îşi îmbunătăţesc tehnica de pilotaj, bazându-se pe competenţa profesioniştilor, inclusiv Ireneusz Sikora, un pilot de curse cu premii în motorsport.

Ireneusz Sikora este un entuziast al sporturilor cu motor, de trei ori campion al Poloniei la superbike, şi încă un concurent activ. El combină cu pricepere palmaresul său impresionant în motorsport cu o carieră de succes în industria auto, care se întinde pe mai bine de 25 de ani. El a deschis primul său showroom BMW în 2002, în Bielsko Biała, pe str. Warszawska 56. Următoarea facilitate a fost deschisă în Mikołów, pe str. Pszczyńska 103, în 2007. Showroomul nou deschis, BMW M Sikora, este situat la aceeaşi adresă.

Arhitectura clădirii combină eleganţa şi simplitatea formei cu caracteristicile dinamice ale mărcii M. Întregul acoperiş se sprijină pe stâlpi înclinaţi, în timp ce forma ferestrelor impunătoare, de peste patru metri, aminteşte de sigla BMW M. Placarea pereţilor, realizată la comandă, compensează interiorul modern auster şi conferă clădirii un aer minimalist elegant, creând un fundal perfect pentru prezentarea automobilelor în aranjamente dinamice foarte personalizate. Showroomul dispune de mobilier şi echipamente personalizate care se potrivesc conceptului general al clădirii. Având în vedere clienţii, spaţiile au fost prevăzute cu o zonă Lounge, un loc de întâlnire confortabil, poziţionat perfect pentru odihnă şi relaxare.

În plus, showroomul BMW M Sikora a fost echipat cu un sistem inteligent de gestionare multimedia, în care iluminatul şi sunetul sunt sincronizate inteligent cu vizualizări. Toate aceste caracteristici se combină pentru a crea o experienţă audiovizuală de neegalat, atribuibilă în mare măsură sistemului inteligent de sonorizare surround multicanal.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account