BMW pentru vedetele Ciuc Summer Festival

BMW a pus la dispoziţie pentru transportul vedetelor festivalului Ciuc Summer Fest unele din cele mai spectaculoase modele din gamă. Noul BMW X6 ActiveHybrid şi limuzina exclusivă BMW Seria 7 vor sta la dispoziţia celor mai importanţi artişti ai festivalului: Faithless, Pink Martini şi Gary Moore.

Este vorba de doua automobile cu adevărat remarcabile. Cu două locuri individuale spate BMW X6 ActiveHybrid asigură confortul pasagerilor, în timp ce călătoriile în modul electric garantează o rulare fără emisii în oraş. Propulsia exclusiv electrică poate fi asigurată până la viteze de 60 km/h şi până la 2,5 km. BMW X6 ActiveHybrid este primul model al mărcii care poate funcţiona în acest mod. În acelaşi timp este unu automobil de înaltă performanţă – întregul sistem (2 motoare electrice şi 1 motor pe benzină) dezvoltă un maxim de 486 CP, cea ce îl califică ca cel mai puternic hibrid în producţia de serie. Modelul este însă şi unul foarte economic, în ciclul de testare conform standardelor UE consumul mixt este de numai 9.9 litri/ 100 km.

BMW Seria 7 este o limuzină dedicată segmentului de lux cu un pachet extins de elemente de confort. Modelul pus la dispoziţie include displayuri de 9,2 inch integrate în spătarul scaunelor faţă, scaune spate cu reglaj individual, cu încălzire şi ventilaţie. Pentru confort suplimentar 12 pompe pneumatice integrate în scaun realizează un masaj relaxant al muşchilor spatelui. Sistemul de aer condiţionat cu controlul pe patru zone permite reglarea individuală a temperaturii şi a fluxului de aer pentru fiecare pasager în parte.

Colaborarea BMW – Ciuc Summer Festival are şi un alt element deosebit – şoferul vedetelor va fi chiar Mani Gutău, artistul care a concertat la festival împreună cu formaţia Urma pe data de 17 iulie. Mani este un adevărat ambasador al mărcii, posesor pasionat de BMW Seria 3 Touring şi colecţionar al unora din cele mai valoroase serii de machete ale mărcii: seria BMW Art Cars. Artistul, în colaborare BMW, a condus deja o serie de vedete internaţionale care au concertat în România, precum Natalie Cole sau membrii Duke Ellington Orchestra. Pasiunea pentru BMW a lui Mani Gutău se regăseşte şi în noua cafenea pe care artistul a inaugurat-o în centrul Bucureştiului. Garage Hall este singurul spaţiu din România unde poate fi admirată întreaga colecţie de miniaturi BMW Art Cars, precum şi multe alte materiale dedicate BMW.

[Sursa: BMW]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account