BMW Seria 3 2012 va primi o versiune hibrida

P90050090

Dupa ce am tot anticipat acest lucru de cateva luni, si am luat in calcul un anunt oficial undeva in anul 2011, iata ca Norbert Reithofer, CEO BMW a confirmat mult mai devreme planurile BMW de a oferi o versiune hibrida a noii generatii BMW Seria 3 care urmeaza sa fie lansata in 2012. Seria 3 Hybrid corespunde planurilor BMW de a reduce emisiile poluante in toata gama de masini si de a respecta reglementarile stricte cu privire la emisii, ce vor intra in vigoare anul viitor.

In cadrul intalnirii anuale a actionarilor, ce a avut loc la Munchen, Reithofer a declarat audientei ca tehnologia de pe viitorul BMW Seria 5 Hybrid va fi transferata si unui model BMW Seria 3.

“Chiar de la inceputul anului viitor, noul BMW Seria 5 va fi disponibil si ca hibrid full”, a declarat acesta. “Si anticipam si hibridizarea viitoarelor modele, precum BMW Seria 3”.

Reithofer a declarat ca cererea crescuta din Japonia a fost unul din motivele pentru care BMW a urmat calea tehnologiei hibride: “Vanzarile de vehicule hibride [in Japonia] au explodat”, a mais spus el. “Daca nu ai un hibrid in gama, in curand s-ar putea sa nu mai vinzi deloc masini in Japonia.”

Aceasta decizie este clar una bazata pe vanzari, dar in acelasi timp, un nou model hibrid se incadreaza si in planurile BMW de a reduce emisiile de carbon cu 25% pana in 2020.

[Sursa: Autocar]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account