BMW Seria 6 Coupe sedus și abandonat

Imaginați-vă cum îi stătea unui BMW Seria 6 Coupe nou nouț, într-un showroom BMW, așteptându-și un client care să-l dorească și să-l trateze cu respect. Mulți veneau și îi dădeau târcoale, spițuri cu piciorul în roți, se urcau la volan și îi analizeau cusăturile, pielea fină și îmbinările materialelor, apoi plecau la fel cum au venit. Unii însă se arătau mai interesați de atât. Întrebau de configurări, de alte culori, de alte jante și altfel de motorizări, ba chiar dădeau de înțeles că urmează să plătească un avans. Aceștia erau și cei care-l dezamăgeau cel mai tare atunci când nu mai dădeau niciun semn. Săracul BMW Seria 6 Coupe se simțea al nimănui, mai ales după ce BMW Seria 6 Gran Coupe i-a furat tot mai mult din clientelă.

BMW Seria 6 Coupe (1)

Dar iată că într-o zi, un băiat tânăr, cu șapcă întoarsă și pantaloni largi, intră pe ușa showroom-ului cu un ghiozdan plin de bani în spate și se duse direct către ghișeul oamenilor de vânzări. Se uită către mașină, gesticulă ceva și răsturnă toți banii în ochii sticloși al celor ce aveau să-l vândă ca pe o bucată de metal.

Așa ajunse el pe mâna tânărului cu șapcă întoarsă care imediat ce s-a urcat în el a dat muzica la maximum și a plecat în trombă către cel mai apropriat service Vossen, unde îi montară un set de jante superbe, mai mari decât cele de fabrică, dar care-i picau foarte bine. Fu mulțumit de cadoul primit încă din prima zi, dar ceva îi spunea că tânărul cu șapcă întoarsă mai avea și alte surprize pentru el.

BMW Seria 6 Coupe (4)

Mare îi fu mirarea când a doua zi se trezi de altă culoare decât cea cu care fusese înzestrat de stăpânii bavarezi din fabrică. Nu știa dacă acest mov mătuit este o culoare care-i prinde bine, ori dacă este una care-l face de râs în fața verilor săi gri sau negri mai serioși. După o vreme începu să-i placă însă, mai ales că atrăgea mai multe priviri decât atunci când era gri.

Între timp, simțea că i se mai pregătea ceva. Tânărul cu șapcă întoarsă se trezi de dimineață și-l duse la spălătorie unde-i acoperiră cu spumă toate formele și-l clăti bine de toate impuritățile. Plecară apoi pe un drum industrial pe care nu-l cunoștea. Clădirile erau din ce în ce mai dărăpănate, drumurile tot mai proaste și oamenii tot mai săraci. Nu era un loc obișnuit pentru un BMW Seria 6 Coupe. Teama și nesiguranța începeau să-l cuprindă.

BMW Seria 6 Coupe (3)

Când ajunseră la destinație deja fricile i s-au confirmat. Un loc al morții și al ruginei i se arăta în fața farurilor, plin de carcasele unor mașini pierite în accidente sau abandonate de stăpânii lor pentru nu mai erau folositoare. Groaza îi cuprinse toate articulațiile atunci când din umbră au apărut niște bărbați necunoscuți care țineau în mână niște chestii ciudate. Prin calculatorul de bord îi treceau cele mai negre gânduri, dar se liniști imediat ce văzu că bărbații aceia necunoscuți îi strânseră mâna stăpânului său cu șapcă întoarsă.

Erau doar niște fotografi talentați, iar ce a urmat se poate vedea în munca lor.

Sursa – Vossen Wheels

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account