BMW Stories – Job-ul perfect

BMW Stories

„Nu există job-ul perfect”. Așa zice lumea. Dar nu este așa, nu? Știm că nu îl cunoașteți și că probabil nu ați mai auzit până acum de el, dar domnul Josef Bucherl nu este deloc de acord cu afirmația de mai sus. Și nici noi.

Josef Bucherl are 83 de ani și este fost instructor șef și fost manager al programului BMW Driving Experience. Da, este fix genul acela de om care a făcut din pasiunea sa un job și din job-ul său o pasiune. Povestea lui a început în anul 1952, odată cu primul său BMW, o motocicletă BMW 500 R51/2, pe care o folosea în cadrul unor teste de fiabilitate. Apoi a urmat și prima mașină, un BMW 700 Sport, pe care l-a pilotat în diverse raliuri. Când nu concura la raliuri, el lucra pentru poliție și pentru trupele speciale care aveau nevoie de training-uri avansate de pilotaj. În timpul unui curs de pe circuitul Nurburgring din anul 1976, cei de la BMW l-au abordat pe Josef Bucherl și i-au propus o colaborare, care avea mai târziu să devină permanentă. Astfel, a luat naștere job-ul perfect – instructor de pilotaj BMW. De ce e perfect? Cine nu și-ar dori să piloteze mașini și motociclete BMW în fiecare zi timp de aproape 40 de ani și să fie plătit pentru asta?

Iar pentru pasiunea cu care vorbește despre mașini și pentru emoțiile minunate pe care le transmite, domnul Josef Bucherl are tot respectul nostru. Aceasta este povestea lui. A voastra care este?

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account