BMW Summer Edition

BMW X5 Summer Edition şi BMW X6 Summer Edition cu dotări de excepţie şi la preţuri speciale.

Motor AG Piteşti oferă în această perioadă clienţilor săi modelele BMW X5 şi BMW X6 cu pachet Summer Edition la preţuri speciale şi cu livrare imediată din stoc:

BMW X5 Summer Edition: 39.980 euro (fără TVA)

BMW X6 Summer Edition: 49.980 euro (fără TVA)

x5-si-x6

Cu o dinamică de neegalat pe şosea şi tracţiune excelentă pe teren accidentat, BMW X5 este unul dintre cele mai apreciate modele BMW din România. Printr-o combinaţie de neîntâlnit la niciun alt automobil, modelul aduce spaţiul generos şi tracţiunea integral permanentă alături de agilitatea specifică unei limuzine.

Şi în domeniul eficienţei BMW X5 ocupă o poziţie de top. Un exemplu în acest sens sunt motorizările de şase şi opt cilindri pe benzină, precum şi motorizările diesel de şase cilindri care, în combinaţie cu BMW EfficientDynamics, asigură un raport excelent între performanţele dinamice, emisii şi consum, ca parte a strategiei de dezvoltare BMW EfficientDynamics.

Dinamica superioară, întărită de linia elegantă de coupe şi prezenţa plină de forţă – acestea sunt caracteristicile noului BMW X6. Un nou concept de automobil strâns legat şi de o nouă experienţă de condus. Dynamic Performance Control, un sistem introdus pentru prima dată de noul BMW X6, realizează distribuţia de cuplu între cele două roţi ale punţii spate şi completează funcţionarea BMW xDrive care, printr-un control electronic, variază cuplul între cele două punţi.

Atribute precum agilitatea, precizia direcţiei şi stabilitatea sunt duse la o nouă dimensiune de către noul BMW X6. Tehnologiile moderne de propulsie, împreună cu pachetul de soluţii BMW EfficientDynamic, asigură un consum şi un nivel de emisii reduse alături de perfomanţe dinamice de excepţie.

Dealerul Motor AG Piteşti este cel mai tânăr membru al grupului BMW România, iar rezultatele obţinute în primul semestru al anului 2009 îl clasează pe locul 2 la nivel naţional. Complexul auto inaugurat în Piteşti în noiembrie anul trecut este unul dintre cele mai mari şi mai moderne din ţară, construit după standardele actuale ale BMW Group. Include un showroom cu o suprafaţă de 800 m2, service cu o capacitate de 12 automobile simultan şi spaţiu pentru prezentarea şi comercializarea pieselor de schimb şi a accesoriilor originale BMW, precum şi o zonă dedicată automobilelor rulate.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account