BMW te decorează în gură

BMW nu este doar un constructor de mașini desăvârșit ci și un priceput manufactor de obiecte lifestyle pentru pasionații mărcii. Iată cum arată grătarul lor de gură.

Ultima găselniță este o proteză de gură pentru rugbiști cu grila și emblema BMW. Dezvoltată pentru a proteja dinții de pumni, coate și căpățâni îndreptate ostil către gura ta, proteza BMW este construită din același material de calitate din care sunt construite chederele ușilor, anume dintr-un aliaj de cauciuc premium extras din seva unor puieți de copaci pe cale de dispariție din Papua Noua Guinee. În mijlocul ei, rinichii BMW sunt poziționați pentru a-i permite purtătorului să respire printre dinți, să mintă printre dinți și eventual să arunce și un scuipat pentru a-și orbi adversarul. Acest grătar de gură a fost gândit în colaborare cu dentiști și medici sportivi pentru a-i oferi sportivului o eficiență dinamică atunci când își trântește adversarul în noroi și-l înjură de mamă.

BMW Motormouth (3)

Dispozitivul a fost dezvoltat împreună cu rugbistul britanic Chris Robshaw căruia proteza BMW îi vine foarte bine. „Mă simt bucuros că am participat la dezvoltarea unui produs care nu doar ne protejează în timpul meciul, dar ne oferă și un zâmbet mai complet în timpul conferințelor de presă”, a spus sportivul.

Proteza de gură BMW poate fi folosită nu doar de rugbiști, ci și de practicanți ai sporturilor de contact, cum sunt cricket-ul sau tenisul de masă, acolo unde violențele pot escalada neașteptat.

Evident, nu a fost decât o știre de ieri, materialul fiind varianta oficială de umor BMW pentru 1 aprilie. BMW are o tradiție mai veche în păcăleli de 1 aprilie printre care: jantele de aliaj anti câini, ștergătorul de emblemă, parbrizul anti muște, navigația cu microunde, etc. Le dorim cât mai multe păcăleli și glume mai bune de la an la an. Cine nu le știe, găsește reclamele mai jos.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account