Furios și Iute nu mai sunt cascadorii râsului

Furios și Iute nu mai sunt cascadorii râsului

Următorul Furios și Iute este ultimul din serie și după cum arată scenele de acțiune, poate fi și cel mai bun.

Dacă primele serii din Furios și Iute au fost aspru criticate de fani pentru cascadoriile deloc credibile, iată că Furios și Iute 7 este acum un film care merită un Oscar pentru cadrele de acțiune.

Furios și Iute (2)

Filmul nu a fost niciodată unul care s-a concentrat pe realismul fazelor de acțiune, ci mai mult pe exagerări copilărești și efecte speciale de tot râsul. Doar aici puteai să vezi mașini care schimbă treptele înainte și înapoi de vreo 20  de ori într-o cursă în linie dreaptă, doar aici puteai vedea cum cedează podeaua unei mașini din cauza vitezei și doar aici puteai vedea un muscle car care ia curbele mai bine decât o sportivă japoneză. Dacă aveai 15 ani când ai văzut filmul probabil că nu ai remarcat ori nu te-au interesat chestiile, însă odată cu pretențiile de șoferi e bine să nu fii atât de naiv încât să încerci să faci în lumea reală ceea ce nici lor nu prea le ieșea pe calculator.

Furios și Iute

Ultimul film din seria Furios și Iute este însă mult mai bine gândit din punctul de vedere al cascadoriilor, Vin Diesel fiind atât de impresionat încât a spus că filmul ar merita un Oscar. Evident asta nu se va întâmpla niciodată, dar ce șanse ar fi avut dacă exista un Oscar pentru cascadorii?

Furios și Iute (5)

Jack Jill este coordonatorul cascadoriilor din Furios și Iute 7, iar anul ăsta pare că a nimerit toate ingredientele pentru un film de acțiune cu mașini cât se poate de decent. OK, nu are nimeni mitraliere pe mașini, nu suntem în Mad Max, lumea încă nu este atât de nebună încât să-și parașuteze mașina dintr-un avion, dar pe marele ecrane, combinat cu niște sunet de motoare ambalate, parcă merge văzut.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account