Automobile Bavaria a fost desemnata Furnizor al Casei Regale a Romaniei

In data de vineri 11 decembrie a avut loc la Palatul Elisabeta ceremonia in cadrul careia Automobile Bavaria a livrat Majestatii Sale Regelui Mihai un automobil BMW X5. Tot atunci a avut loc momentul de acordare a certificatelor de Furnizor al Casei Regala a Romaniei catre Automobile Bavaria si alti cinci furnizori, printre care Doina Levinza si Dan Coma.

Calitatea de Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui se acordă ca semn de recunoaştere şi de apreciere a calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoană sau de o companie comercială. Ceremonia reprezintă încununarea unei colaborări de peste un deceniu intre Casa Regala si Automobile Bavaria.

Majestăţii Sale Regelui Mihai i s-a prezentat noul automobil pus la dispoziţie, un BMW X5 3.0sd. Modelul beneficiază de cel mai inteligent sistem de tracţiune integrală din lume, BMW xDrive, şi are numeroase dotări suplimentare, de la Direcţie Activă, setări sport ale suspensiei, sistem de asistare la parcare, până la scaune confort reglabile electric încălzite şi finisaje interioare cu aplicaţii de bambus cu granulaţii de culoare închisă.

BMW X5 in curtea interioara a Palatului Elisabeta

Prin punerea la dispoziţie a acestui model, Automobile Bavaria urmăreşte continuarea aplicării criteriilor care i-au adus calitatea de Furnizor: „un înalt standard al produselor şi serviciilor, constanţă, seriozitate şi înalt profesionalism”.

Automobile Bavaria este alături de Casa Regală atât în activităţile cotidiene, pentru care a pus la dispoziţia Regelui Mihai I un automobil BMW, cât şi în momente speciale, precum la aniversarea nunţii Regelui Mihai I cu Regina Ana, prima sărbătorită în România. Evenimentul care a marcat 60 de ani de căsătorie a avut loc în 2008 şi s-a desfăşurat la Bucureşti şi Sinaia. Celebrarea a durat trei zile şi a reunit 14 familii regale.

În urmă cu o lună, Michael Schmidt, Preşedintele Automobile Bavaria Group, a fost decorat cu medalia „Regele Mihai I pentru Loialitate”, o altă certificare a lungii relaţii de colaborare cu Casa Regală a României. Conform Casei Regale, medalia „Regele Mihai I pentru Loialitate” este semnul preţuirii Majestăţii Sale faţă de românii sau străinii care au dovedit loialitate şi încredere în destinul Familiei Regale din România, sprijinind principiile Coroanei în ţara noastră. Medalia este acordată unui numar de maximum 250 de personalităţi în viaţă, aflate în România sau în străinatate. În cadrul festivităţii, Michael Schmidt a declarat: „Timp de 10 ani, am oferit soluţii de transport atât în viaţa de zi cu zi, cât şi la evenimentele majore din activitatea Casei Regale. Am pus la dispoziţie automobile premium, demne de statutul regal”.

Automobile Bavaria Group reuneşte cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, cu reprezentanţe în 10 oraşe din România şi unul în Germania, lângă Munchen. Compania a împlinit 15 ani de la înfiinţare în 2009.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account