BMW-urile din noul Need For Speed

Așteptăm cu mare interes noul Need For Speed și asta pentru că seamănă foarte mult cu Underground, jocul care ne-a adus multe absențe la facultate, dar și pentru că s-au anunțat multe BMW-uri de rasă pe care le poți modifica după pofta inimii.

Jocul este mult mai mare decât NFS Rivals, are o grafică mai realistă, iar modul de condus poate fi ajustat pentru mai multă aderență sau pentru drift, în funcție de cum îți place ție să iei curbele. Personalizarea mașinilor este foarte stufoasă, poți petrece ore întregi pentru a-ți perfecționa stilul, iar campania oferă cinci căi diferite de a termina jocul. Sună foarte bine până acum și s-ar putea să fie sursă sigură pentru niște exmatriculări sau corigențe.

image_2.img

Suntem pe deplin satisfăcuți de faptul că BMW-urile sunt la loc de cinste în ultima ediție Need For Speed. Deși nu au fost încă anunțate oficial toate mașinile care vor fi prezente în joc, BMW M3 GTR este deja confirmat, la fel și BMW M3 E30, BMW M3 E90 și noul BMW M4. Există zvonuri că BMW M2 va fi și el disponibil și chiar unele imagini de gameplay dacă vă uitați atent.

image.img

Oamenii din spatele jocului spun că au ținut cont și de dorința fanilor, dar noi credem că s-au documentat mai mult decât au făcut-o cei de la Furios și Iute în legătură cu fenomenul curselor de stradă și au ales mașinile care au o anumită reputație în acest sport ilegal.Mai multe detalii despre suprizele noului Need For Speed aflați direct de la sursă în clipul de mai jos.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account