BMW X4 F26 – confirmat oficial de presedintele BMW

Modelul BMW X4 despre care s-a tot discutat a fost confirmat oficial de Norbert Reithofer, presedintele BMW. In cadrul unui interviu acordat publicatiei germane Auto Motor und Sport, seful BMW a povestit despre viitorul X4, care va avea nume de cod intern F26.

BMW X4 va utiliza platforma modelului X3 si va fi pozitionat sub X5 SAV. X4 va masura 4.65 m lungime, practic la fel de lung ca si X3 F25.

Sursele noastre indica faptul ca din punct de vedere design, X4 va fi asemanator cu X3, desi partea spate si cea fata vor avea design diferit de X3. Vehiculul SAC beneficiaza de cea mai noua filosofie de design BMW in care arcele rotilor sunt mai reliefate si ies mai bine in evidenta.

BMW X4 va mosteni probabil si motorizarile de la X3, incluzand aici motoarele cu 4 si 6 cilindri, atat pe benzina cat si diesel.

O alta sursa BMW a declarat pentru BMWBLOG ca la uzina de la Spartanburg din SUA se pregateste deja linia de productie pentru X4 si ca planurile au fost puse in miscare cu luni in urma.

BMW X4 va fi lansat cel mai probabil pe piata in 2014.

[Sursa: TheophilusChin ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account