BMW X6
BMW X6
BMW X6

Sapte premii pentru BMW la Business Car Awards 2011

BMW Group Marea Britanie a obtinut sapte premii de la una din publicatiile auto importante ale tarii. Revista Business Car a acordat BMW Group titlul de ‘Constructorul anului’, pentru a treia oara consecutiv, in semn de recunoastere a portofoliului divers de produse al BMW si a costurilor reduse de intretinere.

Titlul de ‘Business Car of the Year’ a fost acordat noului BMW Seria 5 pentru combinatia dintre calitatea constructiei, dinamica la rulare si consumul redus de combustibil, iar titlul de ‘Green Car of the Year’ a fost obtinut de BMW 320d EfficientDynamics.

Continuand seria de succese din 2010, cand BMW X5 a fost ales din nou cel mai bun la categoria ‘Large 4×4 of the year’, BMW Seria 3 a plecat acasa pentru a doua oara la rand cu premiul ‘Upper Medium Car of the Year’. Mai mult, noul BMW Seria 5 a fost ales si ‘Executive Car of the Year’. MINI a fost incoronat ‘Supermini of the Year’ pentru al noualea an consecutiv.

Voturile au fost acordate doar de cititorii revistei.

Sean Green, Director de vanzari BMW Group UK, a declarat: “E o mare onoare sa castigam cele trei mari premii de la Business Car, caci nu exista alt premiu care sa poata pretinde ca reprezinta cu adevarat opiniile industriei in acelasi mod. Clientul corporate este foarte important pentru BMW si cu modele premiate precum 320d EfficientDynamics si noul BMW Seria 5, suntem hotarati sa ramanem in top in fata rivalilor si sa depasim asteptarile clientilor.”

[Sursa: BMW ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account