Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW X6 by LUMMA Design

BMW X6

BMW X6 este unul dintre cele mai vândute SUV-uri din gama X de la BMW. Cei mai mulți ar fi de acord că un BMW X6 nu are nevoie de tuning mai mult decât cel oferit de divizia BMW M, dar există și o parte a comunității pentru care un SUV ca X6 se transformă în unealta perfectă pentru a-și promova o serie de produse.

Acesta este și cazul celor de la LUMMA Design, care au luat una bucată BMW X6 50i și s-au jucat cu o serie de jante și de anvelope tocmai pentru a le aduce în prim planul pasionaților de tuning și de componente aftermarket. Pornind de la primisa că orice lucru nou montat pe un X6 se transformă într-un produs de succes, jantele LUMMA de 22’ inch încearcă să adauge ceva nou modelului, păstrând în același timp și o formă familiară. Bavarezul arată și mai agresiv ca înainte datorită noului kit de design montat, spoiler-ului de pe portbagaj, difuzorului vopsit negru lucios, sistemului de suspensii care poate coborî garda la sol cu până la 40 mm și evacuarii cvadruple. Și mai important, motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri a fost optimizat cu ajutorul unui soft, tot de la LUMMA, pentru a dezvolta 555 CP și un cuplu maxim de 792 Nm. Upgrade-ul este semnificativ (față de cei 450 CP și 650 Nm disponibili în varianta stock) iar cuplul depășește până și cei 750 Nm dezvoltați de modelul BMW X6 M.

Poze din interiorul mașinii nu au fost publicate, dar tunerul auto menționează că pentru modelul BMW X6 este disponibilă o gamă largă de materiale, piele, Alcantara și inserții din fibră de carbon sau lemn, la care se adaugă covorașe din velur, pedale din aluminiu și diverse modele de lumini ambientale.

Sursă foto: LUMMA Design

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account