Revine in vizor BMW Seria 3 GT

Revine in vizor BMW Seria 3 GT

O randare indrazneata BMW Seria 3 GT

Dupa ce a disparut cateva luni de pe radar, modelul BMW Seria 3 GT revine in centrul atentiei. Prin amabilitatea aceluiasi Scott27, sursa neobosita BMW, avem acum mai multe informatii.

Dupa cum am mai mentionat, BMW vede Seria 3 Gran Turismo ca pe un model total diferit de Seria 5 Gran Turismo, ceea ce inseamna ca accentul va fi pus mai mult pe dinamica si performanta masinii, decat pe spatiu si lux interior.

Desi Seria 3 Gran Turismo impartaseste din filosofia cinciarului GT, va avea un design diferit comparativ cu celelalte modele ale Seria 3. Dupa cum am vazut si la familia Seria 5 si modelul de nisa 5 GT, elementele de baza vor fi acolo, dar detaliile vor fi diferite.

Modelul 3 GT este mult mai jos si mai suplu decat 5 GT. Clientii modelului Seria 3 GT sunt total diferiti decat cei ai modelului Seria 5 GT, mai ales ca masina face parte din familia Seria 3 de la care clientii asteapta cel mai bun sedan sport premium entry-level.

Potrivit aceleiasi surse, este de astepta ca partea frontala sa fie asemanatoare cu a lui 5 GT, cu exceptia faptului ca linia definitorie a lui 5 GT urmeaza forma lui 5 GT si se rasuceste la colturi. Se spune ca forma de ansamblu are mai multe unghiuri.

Masina are o linie laterala inalta care infasoara complet masina, permitand astfel plafonului sa fie mai jos si mai elegant.

Decizia de a construi un model 3 GT are la baza succesul lui BMW Seria 5 GT care s-a vandut in peste 20.000 unitati, de la lansarea sa pe piata la sfarsitul lui 2009.

Desi ne e greu sa credem ca va exista vreo asemanare cu conceptul mult apreciat CS Concept, sursa BMW declara urmatoarele: „Ganditi-va la CS Concept micsorat pentru segmentul premium entry-level si veti obtine BMW Seria 3 Gran Turismo.”

In contradictie cu cele afirmate de Scott27, am aflat ca numele intern pentru 3 GT este “Progressive Activity Coupe” fata de „Progressive Sports Coupe”, cum declara sursa BMW mentionata.

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account