Supercar Rolls-Royce – Un concept ilustrat de Rain Prisk

Ar avea rost ca Rolls-Royce să producă un supercar? Poate că nu. Dar la fel de bine trebuie să recunoaștem că este incitantă ideea de a ne imagina cum ar putea să arate un asemenea automobil fabulos. Tocmai acest exercițiu de imaginație a făcut ilustratorul Rain Prisk.

Iată cum explică artistul digital creația sa: “Rolls-Royce supercar. Probabil cel mai lipsit de sens design pe care l-am făcut, fiindcă nu mă pot gândi la un singur motiv pentru care mașina asta ar exista. Mi-a fost greu să mixez liniile clasice Rolls-Royce cu formatul unei mașini cu motor central, dar sunt foarte fericit pentru rezultat. Ar fi supercar-ul care ar avea designul cu cea mai multă clasă și sunt un fan al felului în care arată.”

Practic genul de automobil pe care l-a creat Rain Prisk există și nu este în contrasens cu spiritul Rolls-Royce. Mă refer la noul McLaren GT, care este un supercar conceput pentru a oferi utilitatea unui Grand Tourer. Rolls-Royce tocmai la asta este bun, la a face mașini care te poartă în călătorii lungi, de sute sau mii de kilometri, oferindu-și răsfăț prin confort și performanțe înalte livrate armonios. Nu ar fi antagonistic un supercar Rolls-Royce conceput cu rol de Grand Tourer ca și McLaren GT. Ar fi chiar epic dacă motorul V12 tipic Rolls-Royce ar fi electrificat, pentru a se înscrie în normele viitorului apropiat. Nici măcar nu ar trebui să fie cel mai rapid supercar. Nu asta contează pentru Rolls-Royce. Dar ar putea fi cel mai luxos și mai confortabil supercar. Din punctul meu de vedere, dacă tot lăsăm frâu liber imaginației, nu aș vedea o blasfemie ca un eventual supercar Rolls-Royce să fie 100% electric. Adică rulare super silențioasă și cuplu imens disponibil instantaneu și livrat liniar? Păi nu astea sunt calitățile propulsiilor Rolls-Royce?

Rain Prisk nu este la prima încercare de a conduce Rolls-Royce într-o direcție netradițională. Ne putem aminti că artistul a conceput o versiune pick-up a lui Rolls-Royce Cullinan. Tot ce face este într-un spirit creativ. Și este evident că Rain Prisk este un adevărat pasionat de automobile. Eu unu apreciez imaginația liberă, abilitatea de a face ilustrații care transformă convenționalul și, nu în ultimul rând, simțul umorului de care dă dovadă.

Vă invit să descoperiți creațiile lui Rain Prisk pe paginile sale de Facebook și Instagram.

Credit foto: Rain Prisk

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account