BMWBLOG ureaza tuturor cititorilor Sarbatori Fericite!

Ca intotdeauna, sfarsitul de an ne face sa privim in urma, la anul care a trecut, si la realizarile sale. Pentru BMWBLOG Romania a fost un an extraordinar, un an plin atat de provocari cat si de impliniri, in care am incercat sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor voastre, aducandu-va cele mai noi si interesante stiri din lumea BMW.

Cele peste 1000 articole publicate, relatarile de la evenimentele auto din Europa dar si din Statele Unite, povestile oamenilor deosebiti pe care vi le-am adus in prim plan, oameni a caror pasiune pentru BMW nu cunoaste granite sau limite, interactiunile create cu comunitatea prin intermediul concursurilor organizate, speram ca toate acestea v-au bucurat si v-au adus mai aproape de noi.

Stim ca toate eforturile noastre nu ar insemna nimic fara voi, cititorii si fanii nostri, si dorim sa va multumim pentru comentariile si feedback-ul pe care ni l-ati oferit in tot acest timp, si care ne ajuta sa va aducem subiecte mai bune, mai diverse si mai complete.
Asadar va multumim ca ati fost alaturi de noi si in 2010 si va uram Sarbatori fericite alaturi de familiile voastre si de cei dragi, si tot ce va doriti!

Suntem in continuare deschisi catre sugestii si discutii, si ne puteti contacta oricand, suntem aici pentru voi.

Va multumim!

Echipa BMWBLOG Romania
Alex, Horatiu, Gabriela.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account