Zvonuri: Viitorul BMW Seria 3 F30 va fi mai lung decat modelul actual

Cei de la Motor Trend au detalii noi despre viitorul BMW Seria 3 2012. Desi le consideram doar simple zvonuri pentru moment, dorim totusi sa vi le prezentam. Potrivit publicatiei, viitorul Seria 3 F30 va avea un ecartament mai mare, dar si un ampatament mai lung. Se spune ca platforma F30 va fi regasita si pe viitoarea generatie Seria 1, asteptata sa apara spre sfarsitul lui 2011.

Raportul indica faptul ca noul treiar va fi cu cca. 5 cm mai lung decat cel actual, si ca din punct de vedere al infatisarii va semana cu noul Seria 5. Exteriorul ar avea linii de design mai putin reliefate, cu console scurte ce vor crea spatiu mai mare la interior. Capota va fi usor ridicata, element de design ce va ajuta la imbunatatirea protectiei pietonilor, in caz de accidente.

Se zvneste ca suspensia va fi una noua, iar cei de la Motor Trend sunt de parere ca platforma este de fapt un update al celei actuale, pe spate suspensie multilink, in mare parte din aluminiu forjat, si amortizoare realizate in mare parte din aluminiu.

Motorizarile sunt conforme cu ce am relatat si noi pana acum. Noi motoare turbo cu patru cilindri le vor inlocui pe cele actuale cu sase cilindri. La varful gamei va sta, cum era de asteptat, un motor 3.0 cu sase cilindri, cu putere de 320 CP, asa cum am vazut la viitorul 640i. Transmisia ZF cu opt rapoarte va echipa in continuare treiarul, datorita eficientei consumului.

In Europa, motorul de baza pe benzina va fi cel de la MINI Cooper S, versiunea 1.6 turbo, modificat ca sa produca cca. 150 CP.

Probabil ca noul BMW Seria 3 F30 urmeaza sa fie prezentat in cadrul Salonului auto de la Geneva din 2012.

[Sursa: Motor Trend ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account