BMWBLOG va ureaza La Multi Ani 2013!

Intreaga echipa BMWBLOG va ureaza un An Nou 2013 fericit si prosper. Speram sa pasiti in noul an cu ganduri bune, rezolutii, obiective si noi provocari care sa va aduca implinire si fericire.

2012 a fost un an extraordinar pentru BMWBLOG Romania, cu aproape 1000 articole publicate si numeroase relatari de la saloanele importante ale lumii. Fara voi, cititorii nostri, nu am fi ajuns aici, astfel ca va multumim pentru ca ne oferiti ocazia sa va aducem doza zilnica de stiri din lumea BMW.

2013 se anunta un an de exceptie pentru BMW Group. Toate cele trei marci ale grupului (BMW, MINI si Rolls-Royce) se pregatesc sa lanseze produse noi si sa imbunatateasca unele existente. Vom avea deci un an foarte aglomerat, care va incepe si cu un raport legat de test al primului model BMW X6 diesel tri-turbo, versiunea M50d, un test spectaculos realizat de pilotul de curse Claudiu David.

Si in 2013 vom ramane deschisi la sugestiile voastre, care ne ajuta sa ramanem obiectivi si ne motiveaza sa depunem tot mai mult efort pentru a va aduce cele mai bune articole legate de BMW.

Inca o data La Multi Ani din partea intregii echipe BMWBLOG Romania!

Horatiu, Gabriela, Alin

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account