Bruce Lee a înviat din morți pentru a spăla păcatele BMW-ului M4 GTS

Bruce Lee este eroul multor mileniali, iar filmele cu „bătaie și împușcături” traduse de Irina Nistor pe VHS singura distracție băiețească din perioada comunistă.

Pe vremea aia nu aveam acces la drifturi în parcare, pentru că Daciile aveau tracțiune comunistă – extremă stânga față. Dacă aveai o Lada, erai mai câștigat, dar și mai comunist. Filosofia asta zen are și ea o latură destul de comunistă. De fapt, budistul este un ateu desăvârșit. Unul care nu neagă însă existența unui Dumnezeu, ci unul care se declară un dumnezeu mai mic, în devenire.

BMW M4 GTS se vrea un fel de M4 desăvârșit, iluminat, dar ultimele recenzii au scos la iveală adevăratele probleme de ideologie din actuala echipă M GmbH. Să declari că ai ajuns iluminat e o iluzie în sine, pentru că nu ai de unde să știi dacă ai ajuns la iluminare sau doar te închipui iluminat. M4 GTS face parte din categoria de închipuiți, în ciuda efortului depus de inginerii BMW. Este foarte scump, nu chiar atât de rapid și nici măcar foarte distractiv pe un circuit.

În încercarea de a mai șlefui puțin eșecul GTS-ului, BMW au apelat la miracolul învierii creștine pentru a-l aduce pe Bruce Lee în ultima lor reclamă. Nu știm cât l-au plătit pentru a învia, dar ideea în sine nu e rea și, probabil, se încearcă și o analogie dintre apă și sistemul de injecție din BMW GTS, cu apă. În plus, BMW M4 GTS merge pe apă în această reclamă. Așadar, aveți puțină credință, Bruce Lee a înviat din morți, cu moartea pe apă călcând. Așteptăm înălțarea, dar și un M4 care să merite prezența lui Bruce Lee într-o reclamă.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account