Ce modele BMW o sa vedem in 2009 ?

Suntem ca si intrati in anul 2009 si m-am gandit sa scriu despre ce sa ne asteptam de la BMW pentru 2009. In ianuarie la salonul auto de la Detroit vom vedea pentru prima data noul BMW Z4. Apoi peste doar cateva luni, prin martie, la salonul de la Geneva vom putea descoperi cateva noi concepte de la BMW : Progressive Active Sedan, Concept eDrive, BMW Z4 Individual si Rolls Royce EX102 Concept.

Sunt sigur ca va intrebati ce este Concept eDrive, asa ca am sa va dau o mana de ajutor. Modelul eDrive va fi un vehicul electric, un seria 1 sau un seria 3 si va arata posibilitatile si devotamentul lui BMW pentru Proiectul i.

Salonul auto de la Shanghai ne va aduce cel mai puternic si mai exclusiv septar de pe piata, 760Li. Seria 7 va fi completat cu echiparea in premiera cu xDrive si cu un hibrid.

Pe parcursul anului, probabil ca la Frankfurt vom vedea Progressive Activity Sedan (PAS) si noul Mini Crossover.

Versiunea de productie a lui BMW X1 va fi lansata in 2009, alaturi de mai multe modele din gama X : X5M, X6M si X6 Active Hybrid.

Am pastrat partea cea mai buna pentru final. Nu uitati cuvintele BMW Z Vision Concept.

Acesta este un concet ce va fi introdus de BMW ori la salonul de la Frankfurt ori la cel de la Tokyo. Aveti jos cateva informatii neoficiale despre Z Vision Concept.

Este vorba despre ceva de proportii mai mici, dar mult mai modern decat Z8. Ne referim la faruri pozitionate la colturile fiecarei aripi fata, cu o grila fata cu doi „rinichi” mari, similara cu cea de la conceptul CS, dar nu la fel de lata. Nu va exista un parbriz clasic ci doar unul tipic modelelor speedster, si o configuratie individuala pentru interior unde aluminiul va fi contopit cu bordul masinii si va separa soferul de pasager.

Toate acestea vor fi intr-o platforma compacta si vor purta un semn special pe arcada rotii – „eDrive”.

Fara V8. Fara o incarcare excesiva de masa si putere. Vision-Z va sustine si reprezenta progresul masiniilor sport ale viitorului.

Daca ar fi sa traducem cele de mai sus, as putea sa spun ca BMW Z2 este mai aproape decat ne asteptam.

Per total 2009 va fi un an excelent pentru BMW si implicit si pentru noi, vom avea multe modele si multe zvonuri despre care sa discutam. Asa ca ramaneti conectati si va vom aduce ultimele stiri si cel mai important, vom participa la salonul auto de la Detroit si va vom aduce stiri si poze exclusiviste. 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account