Cea mai recenta randare BMW Seria 1 hatchback

Cei de la Gmotors au incercat sa deseneze viitoarea generatie BMW Seria 1 hatchback, pe baza celor mai recente poze spion. BMW Seria 1 F20 va fi pus in vanzare la inceputul anului 2012, iar dezvaluirea oficiala va avea loc in toamna acestui an, la Salonul auto de la Frankfurt 2011.

BMW Seria 1 va fi disponibil in versiunile cu 3 si 5 usi, ambele folosind noua platforma modulara. Noul Seria 1 va folosi noul sistem modular ce permite BMW sa creeze noi modele bazate pe modelele actuale si sa faca economii de costuri.

Randarea de mai sus ne infatiseaza o masina cu aspect indraznet si dinamic, si preia unele elemente de design de la BMW Seria 5 GT. Ne asteptam ca noul Seria 1 sa aiba o infatisare mai agresiva, ajustata la caroseria Seria 1.

In ce priveste interiorul, sursele noastre ne-au confirmat ca designul volanului si al indicatoarelor de bord se aliniaza la limbajul actual de design al BMW, inclusiv noul ecran LCD care va avea o pozitie asemanatoare celui din noul BMW Seria 6 Concept. Masina va mosteni cateva elemente de design de la Seria 5, ceea ce va face ca interiorul destul de criticat al modelelor Seria 1 sa urce cateva trepte in ce priveste luxul.

Modelul Seria 1 va ramane un vehicul cu propulsie spate si va avea aceeasi arhitectura L7 ca si viitorul Seria 3. In acelasi timp, L7 va permite constructia pe aceeasi platforma atat a modelelor FWD cat si RWD si AWD.

Ne asteptam ca primele fotografii oficiale sa apara pe net prin luna august.

[Sursa: Gmotors ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account